The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Στουτγάρδη: προγνωστικά για τον αγώνα

25.04.2021, xkvx, Fussball 1.Bundesliga, RB Leipzig - VfB Stuttgart emspor, v.l. Torjubel, Goal celebration, celebrate the goal zum 1:0 durch Amadou Haidara RB Leipzig DFL/DFB REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS as IMAGE SEQUENCES and/or QUASI-VIDEO Leipzig *** 25 04 2021, xkvx, Fussball 1 Bundesliga, RB Leipzig VfB Stuttgart emspor, v l Torjubel, Goal celebration, celebrate the goal to 1 0 by Amadou Haidara RB Leipzig DFL DFB REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS as IMAGE SEQUENCES and or QUASI VIDEO Leipzig

Πρωτάθλημα Γερμανίας
Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023, 9:30 μ.μ.
Ρεντ Μπουλ Αρένα
Στη Γερμανία, αυτή την εβδομάδα είχε ήδη πραγματοποιεί μια περιοδεία στην Bundesliga. Ωστόσο, μια νέα αγωνιστική ξεκινά την Παρασκευή. Και πάλι, οι διοργανωτές έγκαιρα, για το βράδυ της Παρασκευής, έφεραν τον εντός έδρας αγώνα της ΡΜ Λειψίας. Αυτή τη φορά φιλοξενεί τη Στουτγάρδη. Για τι είναι ικανοί οι φιλοξενούμενοι; Το αναλυτικό τμήμα του site έχει ετοιμάσει πρόβλεψη για τον αγώνα της 27ης Ιανουαρίου 2023.
Η ΡΜ Λειψίας μοιάζει με σοβαρή δύναμη τώρα
Οι «ταύροι», όπως και την περασμένη σεζόν, γνώρισαν μια αποτυχία στο ξεκίνημα. Αλλά, ίσως, τα μαθήματα εκείνης της εποχής έκαναν καλό, γιατί αυτή τη φορά η διοίκηση προχώρησε πολύ γρήγορα στην αλλαγή προπονητή. Και ο Μάρκο Ρόουζ τα κατάφερε μέχρι το τέλος της αρχικής περιόδου, τόσο στη διεθνή αρένα (πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League) όσο και στην εγχώρια αρένα (επέστρεψαν στον όμιλο των ηγετών της Μπουντεσλίγκα). Πριν από μια εβδομάδα, φιλοξενώντας την Μπάγερν Μονάχου, κατάφεραν να σημειώσουν εντός έδρας ισοπαλία 1-1. Ενώ με μια σαφώς πιο αδύναμη Σάλκε νίκησαν συντριπτικά εντός έδρας 6-1.
Η Στουτγάρδη παλεύει ξανά για την επιβίωση
Υπό τον Pellegrino Matarazzo, οι «Σουηβοί» ανέβηκαν ξανά στην Bundesliga 1. Τη πρώτη σεζόν εκεί επέτυχαν, αλλά η επόμενη, 2021/2022, χαρακτηρίστηκε από έναν αγώνα για τη διατήρηση της θέση, ευτυχώς, ήταν επιτυχημένος. Αλλά όταν έγινε σαφές ότι δεν μπόρεσαν να σημειώσουν πρόοδο ούτε στο νέο ξεκίνημα, αποχαιρέτησαν τον τεχνικό ήδη τον Οκτώβριο. Ο Wimmer έφερε κάπως την ομάδα σε παύση για τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ταυτόχρονα συμφωνήσαν με τον Labbadia να επιστρέψει στο πόστο. Ο Μπρούνο ήρθε να σώσει τους νέους-παλιούς του παίκτες. Ο τεχνικός ξεκίνησε με εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στη Μάιντς. Αντάλλαξαν γκολ και με τη Χόφενχαϊμ, δείχνοντας δυνατά και αδύναμα σημεία.
Προηγούμενοι αγώνες
Για τη Στουτγάρδη σπάνιες επιτυχίες ήταν οι ισοπαλίες σε αντιμέτωπες αναμετρήσεις. Έτσι έγινε τον Αύγουστο, όταν σημείωσαν 1-1 στο γήπεδο των «Σουηβών».
Πρόβλεψη
Η Στουτγάρδη έχει ανεβάσει ρυθμούς. Όμως είναι προφανές ότι η ΡΜ Λειψίας είναι τουλάχιστον ένα κεφάλι ψηλότερη. Συνιστούμε να στοιχηματίσετε ότι οι «ταύροι» εντός έδρας θα μπορέσουν να κερδίσουν με χάντικαπ -1 (απόδοση 1,86).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *