The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Σάλκε: πρόβλεψη για τον αγώνα

RBLeipzig-Schalke-13.01

Μπουντεσλίγκα

Χώρος: Red Bull Arena, Λειψία

Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες του 18ου γύρου της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της ΡΜ Λειψίας και της Σάλκε. Και οι δύο ομάδες έχουν υψηλά κίνητρα, καθώς είναι ανταγωνιστές στον αγώνα για την πρόκριση στο TOP-4 της Μπουντεσλίγκα. Η ξεκούραση θα έπρεπε να ωφελήσει τους «ταύρους», που ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο με κακό τρόπο, σίγουρα η Σάλκε θα δυσκολευτεί στο επόμενο παιχνίδι.

Υπήρχαν προβλήματα

Η ΡΜ Λειψίας παίζει μόνο τη δεύτερη σεζόν στην ελίτ, επιπλέον, αυτή η ομάδα έχει συμμετάσχει στη φάση των ομίλων του Champions League, το οποίο ήταν ένα αβάσταχτο βάρος για την νεανική ομάδα. Ως αποτέλεσμα, από το Champions League η ομάδα της Ανατολικής Γερμανίας αποκλείστηκε, αλλά παρέμεινε στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Στην Μπουντεσλίγκα η ΡΜ Λειψίας πριν από το επερχόμενο παιχνίδι βρίσκεται στην πέμπτη θέση, έχει 28 βαθμούς, αλλά τον ίδιο αριθμό βαθμών έχει η Ντόρτμουντ, η Μπάγερ Μοναχού, η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ.

Ελαφρώς περισσότεροι βαθμοί

Η Σάλκε έχει δύο βαθμούς περισσότερο από τη Λειψία, αυτή η ομάδα είναι στη δεύτερη θέση, χάνει μόνο από την Μπάγερ 11 βαθμούς. Εάν η ΡΜ Λειψίας τελείωσε τον πρώτο γύρο με προβλήματα, χωρίς νίκες στους τελευταίους γύρους, οι “βασιλικοί μπλε” αντίθετα, δεν έχαναν. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια σημειώθηκε η νίκη πάνω από την Άουγκσμπουργκ και τέσσερις ισοπαλίες με την Ντόρτμουντ, Κολωνία, Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Πρόβλεψη

ΡΜ Λειψίας θα πραγματοποιήσει το δεύτερο γύρο πιο δυνατά από την πρώτο, επειδή αυτή την ομάδα δεν θα εμποδίζει πλέον το Champions League και στο Europa League είναι απίθανο να παίξει η κύρια σύνθεση. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι “ταύροι” θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να νικήσουν τον ανταγωνιστή στο επερχόμενο παιχνίδι και να τον προσπεράσουν στο βαθμολογικό πίνακα της Μπουντεσλίγκα. Σε αυτό το ζευγάρι το ποντάρισμα στους γηπεδούχους μοιάζει με μια ενδιαφέρουσα επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της ΡΜ Λειψίας με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *