The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Σάλκε: Πρόβλεψη για τον αγώνα

РБЛейпциг-Шальке-03.10b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Λειψία. Στάδιο “Red Bull Arena”

Ο επόμενος αγώνας του τρίτου γύρου της Μπουντεσλίγκα θα διεξαχθεί το Σάββατο βράδυ, στον οποίο θα αγωνιστούν ΡΜ Λειψίας με τη Σάλκε.

ΡΜ Λειψίας

Σίγουρη νίκη 3:1 επί της Μάιντς και ισοπαλία 1:1 με την Λεβερκούζεν – αυτή ήταν η αρχή του πρωταθλήματος για την ΡΜ Λειψίας, η δυνατότητα της οποίας της επιτρέπει να αγωνιστεί για τις υψηλότερες θέσεις. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι πριν από ένα χρόνο οι Red Bulls τερμάτισαν στην τρίτη θέση, φτάνοντας ταυτόχρονα στους ημιτελικούς του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία.

Σάλκε

Μία νίκη για το 2020 είναι καταστροφικά στατιστικά της Σάλκε, η οποία, αντί να αγωνίζεται για τη ζώνη του Champions League, μετατράπηκε σε υποψήφιο για υποβιβασμό. Και το εκκωφαντικό φιάσκο 0:8 από την Μπάγερν Μονάχου και 1:3 από την Βέρντερ Βρέμης αποτέλεσε αφορμή για την ηγεσία των «βασιλικών μπλε» να κάνει ανασχηματισμό στην προπονητική γέφυρα.

Πρόβλεψη

Αυτή η δράση σίγουρα θα παρακινήσει τους παίκτες της Σάλκε, αλλά η σημερινή ΡΜ Λειψίας είναι η δύναμη στην επίθεση και η συχνή συντριβή των ασθενέστερων αντιπάλων. Νομίζω ότι μια παρόμοια μοίρα θα συμβεί και στους κρίσιμους παίκτες του Γκελζενκίρχεν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της ΡΜ Λειψίας με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *