The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Σάλκε: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 28 Σεπτεμβρίου 2019

RBLeipzig-FCSchalke04-28.09b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019,4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Red Bull Arena (Λειψία)

Στις 28 Σεπτεμβρίου στις 4:30 μμ. θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του 6ου γύρου της γερμανικής Bundesliga μεταξύ της ΡΜ Λειψίας και της Σάλκε στο στάδιο Red Bull Arena (Λειψία).

ΡΜ Λειψίας

Η ΡΜ Λειψίας αισθάνεται σίγουρη αυτή τη σεζόν, η ομάδα δεν έχασε ποτέ στο πρωτάθλημα για 5 γύρους, έχοντας παίξει ισοπαλία μόνο 1:1 με την Μπάγερν Μονάχου. Οι «ταύροι» ξεκίνησαν άριστα στο Champions League, νικώντας την Μπενφίκα 2:1 εκτός έδρας χάρη στον διπλό του Werner. Μετά από αυτόν τον αγώνα οι παίκτες διατηρούσαν αρκετή δύναμη για να νικήσουν τη Βέρντερ 3-0 στον τελευταίο αγώνα. Οι Orban, Zabitzer και Sarachchi σημείωσαν γκολ σε’ εκείνη τη συνάντηση. Η ΡΜ Λειψίας έπαιξε επίσης στη μειονότητα για σχεδόν μισή ώρα, για τη δεύτερη κίτρινη κάρτα σε 64ο λεπτό ο Laimer πήρε αποβολή από το γήπεδο, αλλά αυτό δεν βοήθησε την Βέρντερ, οι «ταύροι» ήταν απρόσιτοι εκείνο το βράδυ. Μετά από 5 γύρους στη Bundesliga η ομάδα με 13 βαθμούς καταλαμβάνει την 1η θέση με διαφορά τέρματος 13:3.

Σάλκε

Η Σάλκε φαίνεται να μοιάζει με τον εαυτό της και πάλι αυτή τη σεζόν, καθώς η περσινή 14η θέση του πρωταθλήματος δεν είναι σε καμία περίπτωση το επίπεδο της ομάδας αυτής. Τώρα οι παίκτες είναι πολύ πιο σίγουροι, έχοντας ήδη συγκεντρώσει νικηφόρο σερί των 3 νικών. Στον τελευταίο αγώνα η ομάδα συναντήθηκε με την Μάιντς. Ως αποτέλεσμα, η Σάλκε κατάφερε να κερδίσει νίκη με σκορ 2:1, χάρη στα ακριβή χτυπήματα του Serdar και του Harit. Οι «βασιλικοί μπλε» έχουν τώρα καλές αποδόσεις: ο σύλλογος έχει 10 βαθμούς σε 5 εναρκτήριους γύρους και τη 5η θέση στη Bundesliga με διαφορά τερμάτων 10:5. Έτσι, μπορεί να υποστηριχθεί ότι οι «βασιλικοί μπλε» βγήκαν από την κρίση.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, κερδίζοντας τακτικά νίκη στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, η ΡΜ Λειψίας έχει επανειλημμένα αποδείξει την υπεροχή της στον αντίπαλο, καθώς και το παιχνίδι θα λάβει χώρα στο έδαφος των «ταύρων», και αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για κάθε ομάδα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της ΡΜ Λειψίας.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *