The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον ΠΣΖ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

РБЛейпциг-ПСЖ-04.11b

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Η – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ρεντ Μπουλ Αρένα

Οι αγώνες του Champions League θα συνεχιστούν την Τετάρτη. Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες της ημέρας θα είναι ο αγώνας μεταξύ ΡΜ Λειψίας και ΠΣΖ. Θα μπορούν οι Γερμανοί να εκδικηθούν για την καλοκαιρινή τους ήττα;

Η ΡΜ Λειψίας διατρέχει τον κίνδυνο να μην προκριθεί στα πλέι οφ αυτή τη φορά

Οι «ταύροι» ήταν η αποκάλυψη του τελευταίου Champions League. Εκεί εκδηλώθηκε ο νέος τεχνικός Τζούλιαν Νάγκελσμαν. Αλλά όλα τελείωσαν με το 0-3 εναντίον των Γάλλων. Πριν από μια εβδομάδα οι Γερμανοί ηττήθηκαν ακόμη περισσότερο. Ξεκίνησαν το νέο κύκλο στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό με την αναμενόμενη νίκη εναντίον του αουτσάιντερ του κουαρτέτου, της Ισταμπούλ. Και πριν από το ταξίδι στο Old Trafford στον δεύτερο γύρο, ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν επέδειχνε αυτοπεποίθηση. Γι’ αυτό τιμωρήθηκε μαζί με τους παίκτες του. Για πολύ ώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε προβάδισμα 1 γκολ, που σημείωσε από τον Γκρίνγουντ στο 21ο λεπτό. Αλλά στο τέλος οι φιλοξενούμενοι από τη Γερμανία κατέρρευσαν και ο Μάρκους Ράσφορντ έγινε η «κακή ιδιοφυΐα» τους. Ο επιθετικός που βγήκε για αλλαγή σημείωσε hat-trick και το τελικό σκορ έγινε 5:0 υπέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ΠΣΖ δεν λάμπει μέχρι στιγμής στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό

Οι Παριζιάνοι έφτασαν στον τελικό του Champions League την περασμένη σεζόν, το οποίο φυσικά ήταν το καλύτερο επίτευγμά τους. Τότε οι παίκτες του Τόμας Τούσελ πέρασαν και την ΡΜ Λειψίας. Αλλά ήδη στον πρώτο γύρο η ομάδα έχασε εντός έδρας, και αρκετά προσβλητικά. Η ΠΣΖ ήταν το ίδιο καλή με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά η τελευταία χρησιμοποίησε τις στιγμές τηηυς πιο αποτελεσματικά. Ως αποτέλεσμα, ο Αντονί Μαρσιάλ κέρδισε νίκη για τους φιλοξενούμενους από την Αγγλία στο 87ο λεπτό. Μετά από αυτό, στο δεύτερο γύρο, οι παίκτες του Τούχελ δεν μπόρεσαν να σκοράρουν για περισσότερο από μία ώρα στο ντεμπιτάντ, την Ισταμπούλ. Ξαφνικά ο νεοφερμένος, Μόιζε Κιν, έγινε ο ήρωας των Γάλλων. Ο μαύρος Ιταλός στο 64ο και 79ο λεπτό σκόραρε εναντίον των Τούρκων. Αλλά η νίκη μπορεί να αποδειχθεί Πύρρειος, επειδή στο πρώτο κιόλας ημίχρονο ο Νεϊμάρ έπρεπε να αντικατασταθεί. Ο βραζιλιάνος επιθετικός τραυματίστηκε για άλλη μια φορά και θα επιστρέψει στο γήπεδο μόνο μετά από το διάλειμμα για τους αγώνες των εθνικών.

Προηγούμενοι αγώνες

Ο επίσημος αγώνας πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ομάδων μόνο τον Αύγουστο, τότε στους ημιτελικούς του τελευταίου Champions League οι Γάλλοι κατάφεραν να σημειώσουν συντριπτική νίκη με σκορ 3:0.

Πρόβλεψη

Δεν είναι σίγουρο ότι οι Γάλλοι  εκτός έδρας θα επαναλάβουν το αποτέλεσμα του καλοκαιρινού αγώνα. Ωστόσο, ακόμη και χωρίς τον Νεϊμάρ, ο οποίος και πάλι βγήκε οφ, οι φιλοξενούμενοι είναι πιο δυνατοί και πρέπει να καταγράψουν νίκη ακόμη και στη Λειψία. Ωστόσο, θα ασφαλιστούμε με το χάντικαπ «0» (απόδοση 1,62). Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της ΠΣΖ με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *