The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Ντόρτμουντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

РБЛейпциг-БоруссияД-10.09

ΡΜ Λειψίας εναντίον Ντόρτμουντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022, 4:30 μ.μ.

Ρεντ Μπουλ Αρένα

Στο ξεκίνημα της σεζόν στην Bundesliga, εκτυλίσσεται ένας σφιχτός και ενδιαφέρον αγώνας, η απόσταση μεταξύ του ηγέτη και της έβδομης  θέσης είναι μόνο μία νίκη. Οι ειδικοί μας ετοίμασαν πρόβλεψη για τον αγώνα μεταξύ της ΡΜ Λειψίας και της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Οι «ταύροι» πρέπει να βγουν από την κρίση

Η ΡΜ Λειψία ξεκινά τη σεζόν όπως την προηγούμενη, με κακά αποτελέσματα και παρόμοιο παιχνίδι. Στο πρωτάθλημα οι Μπουλς έχουν κολλήσει στη μέση της βαθμολογίας, έχοντας σημειώσει μόλις 5 βαθμούς σε πέντε αγώνες. Η ομάδα έχασε τον τελευταίο της αγώνα εκτός έδρας από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με σκορ 0:4, και στη συνέχεια ηττήθηκε στο Champions League εντός έδρας από την αιματοβαμμένη Ντόνετσκ Σαχτάρ – 1:4. Τέτοια αποτελέσματα ανάγκασαν τη διοίκηση του συλλόγου να απολύσει τον Ντομένικο Τεντέσκο από τη θέση του προπονητή, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Μάρκο Ρόουζ, ο οποίος προπονούσε στο παρελθόν την Ντόρτμουντ. Τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε τρεις παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, να δούμε πως θα επηρεάσουν την ομάδα οι αλλαγές προσωπικού.

Οι «σφίγγες» είναι σε καλή κατάσταση

Η Ντόρτμουντ δείχνει καλή τώρα, έχοντας κερδίσει 4 στα 5 παιχνίδια, μοιράζεται το προβάδισμα με τη Φράιμπουργκ. Η μοναδική ήττα ήταν εντός έδρας από τη Βέρντερ Βρέμης με 2:3, ο αντίπαλος άρχισε να σκοράρει μόλις στο 89ο λεπτό. Η ομάδα έπαιξε και στο Champions League, όπου κέρδισε εντός έδρας την Κοπεγχάγη με 3:1. Το ιατρείο του συλλόγου είναι συνήθως γεμάτο, με οκτώ απώλειες προσωπικού ταυτόχρονα. Ακόμα και μετά την πώληση του Χόλαντ, τίποτα στην ομάδα δεν κατέρρευσε.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες παίζουν μεταξύ τους με διαφορετικούς βαθμούς επιτυχίας, το γεγονός ότι οι αγώνες είναι συχνά επιτυχημένοι είναι εντυπωσιακό. Η ΡΜ Λειψίας κέρδισε και τα δύο παιχνίδια την περασμένη σεζόν, 2-1 εντός και 4-1 εκτός.

Πρόβλεψη

Μας περιμένει μια από τις κεντρικές μάχες του έκτου γύρου, στην οποία δεν υπάρχει φαβορί. Ο αγώνας πιθανότατα θα γίνει σε τροχιά σύγκρουσης, οπότε οι ομάδες σίγουρα θα μπορέσουν να δημιουργήσουν πολλές επικίνδυνες στιγμές και να ευχαριστήσουν με την απόδοση. Μοιάζει ωραίο το στοίχημα στο over 3. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3 απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *