The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Νάπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα

RBLeipzig-Napoli-22.02

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ

Red Bull Arena, Λειψία

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους κεντρικούς αγώνες των 32 του Γιουρόπα Λιγκ έπρεπε να ήταν η αναμέτρηση μεταξύ ΡΜ Λειψίας και Νάπολι, αλλά δυστυχώς, η ιταλική ομάδα, μπορούμε να πούμε, αγνόησε το Ευρωπαϊκό κύπελλο, βάζοντας στο πρώτο παιχνίδι του γύρου, που πραγματοποιήθηκε στη Νάπολη, μισοβασική σύνθεση. Με τη σειρά της η ΡΜ Λειψίας έφερε στην Ιταλία τη βάση, για το οποίο τιμήθηκε με τη σίγουρη νίκη 3:1.

Θυσία

Ο Hazenhüttl, όπως αποδείχθηκε, θυσιάστηκε τον αγώνα στη Φρανκφούρτη για τη νίκη στη Νάπολη. Φυσικά, ο τεχνικός της Λειψίας ήθελε να πάρει βαθμούς και στα δύο παιχνίδια, αλλά βγήκε ελαφρώς διαφορετικά. Τώρα στο Γιουρόπα Λιγκ όλα είναι μια χαρά για τους «ταύρους», το μόνο που χρειάζεται είναι να διατηρήσουν το πλεονέκτημα των 3:1, ενώ στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα η ΡΜ Λειψίας μετά την ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, έπεσε στην πέμπτη θέση, χάνει από την Ντόρτμουντ δύο βαθμούς.

Η Σέριε A’ είναι πιο απαραίτητη

Ο Σάρι έδειξε τη στάση του στο Πρωτάθλημα της Ευρώπης με τη σύνθεση που έβγαλε στο εντός έδρας παιχνίδι εναντίον ΡΜ Λειψίας, και δεν υπάρχει τίποτα περίεργο, επειδή είναι πολύ δύσκολο έργο να παίζουν σε δύο μέτωπα ταυτόχρονα και να ανταγωνίζονται για το πρωτάθλημα στην Ιταλία με την Γιουβέντους. Ενώ το εισιτήριο για το Champions League ούτως ή άλλως είναι στα χέρια των «παρτενοπέι», γιατί είναι πολύ απίθανο ότι η Ρόμα, Λάτσιο και Ίντερ θα καταφέρουν να παίξουν το χάντικαπ πάνω από 15 βαθμούς. Σίγουρα στη Γερμανία η Νάπολι θα έρθει και πάλι στη σύνθεση, κοντά στη δεύτερη.

Πρόβλεψη

Η ΡΜ Λειψίας στην Ευρώπη χρειάζεται αξιολόγηση και αναγνώριση, επομένως δεν υπάρχει τίποτα περίεργο στο ότι οι «ταύροι» κινδυνεύουν τόσο πολύ. Στο στρατόπεδο της ΡΜ Λειψίας κανείς δεν θα πει «όχι» στα ευρωπαϊκά τρόπαια, ενώ η Νάπολι είναι πλήρως συγκεντρωμένη στο εγχώριο πρωτάθλημα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Η νίκη της ΡΜ Λειψίας με απόδοση 1.84.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *