The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Μπορούσια Ντόρτμουντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

BorussiaDortmund-1901

Μπουντεσλίγκα

Red Bull Arena, Λειψία

Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 18ου γύρου του γερμανικού πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στη Λειψία, όπου η τοπική ομάδα στο στάδιο Red Bulls θα φιλοξενεί την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η γηπεδούχος υπάρχει μικρό φαβορί της συνάντησης για τις εταιρείες στοιχημάτων, ωστόσο, γενικά, η γραμμή στο παιχνίδι μπορεί να ονομαστεί ίση. Και οι δύο ομάδες θέτουν υψηλούς στόχους για τον εαυτό τους, η Μπορούσια είναι ο ηγέτης του πρωταθλήματος, μια ομάδα που μπορεί τελικά να ρίξει την Μπάγερν από το θρόνο. Οι στόχοι της ΡΜ Λειψίας δεν είναι τόσο μεγάλοι, η ομάδα του Rangnik θέλει να παίξει στο Champions League στην επόμενη σεζόν.

Δύο φιλικά

Η ΡΜ Λειψία πριν ξεκινήσει η σεζόν έπαιξε δύο φιλικούς αγώνες, πρώτα σημείωσε ισοπαλία με την Γαλατασαράι, και μετά κέρδισε 1:0 την Βολφσμπέργκερ. Στην κατάταξη η ΡΜ Λειψίας βρίσκεται στην τέταρτη θέση, αυτή η ομάδα έχει 31 πόντους στο ενεργητικό, δηλαδή τρεις βαθμούς περισσότερο από τη Βόλφσμπουργκ, η οποία βρίσκεται στην πέμπτη θέση. Η ΡΜ Λειψίας τελείωσε το φθινόπωρο με την εντός έδρας νίκη επί της Βέρντερ Βρέμης 3:2.

Ηγέτης του πρωταθλήματος

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ κέρδισε δύο φιλικούς αγώνες εναντίον της Φορτούνα και της Φέιενερντ κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, οι αγώνες αποδείχθηκαν παραγωγικοί 3:2 και 2:1 αντίστοιχα. Στη βαθμολογία της Μπουντεσλίγκα η Μπορούσια είναι στην πρώτη θέση με 42 πόντους στο ενεργητικό και 6 μονάδες θετικού χάντικαπ στην Μπάγερν, το πιο κοντινό της διώκτη.

Πρόβλεψη

Η ΡΜ Λειψίας παίζει πολύ δυνατά στην έδρα της, στον πρώτο γύρο οι “ταύροι” δεν έχασαν ποτέ στην αρένα τους, σημειώνοντας επτά νίκες και δύο ισοπαλίες, με διαφορά τερμάτων 24:6. Η Μπορούσια παίζει αρκετά καλά εκτός έδρας, αλλά χειρότερα από τους ταύρους εντός έδρας. Επίσης εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες έχουν καλή άμυνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η ΡΜ Λειψίας δε θα χάσει με απόδοση 1,50.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *