The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Μπορούσια Ντόρτμουντ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

РБЛейпциг-БоруссияД-20.06b

Μπουντεσλίγκα

Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Red Bull Arena

Η γερμανική Μπουντεσλίγκα ήταν το πρώτο από τα κορυφαία πρωταθλήματα που βγήκε από την καραντίνα, οπότε θα τελειώσει πριν από όλους τους άλλους. Στον 33ο γύρο όλοι οι αγώνες θα ξεκινήσουν ταυτόχρονα, η κεντρική αναμέτρηση είναι Λειψία – Μπορούσια Ντόρτμουντ, η πρόβλεψη για τον αγώνα τους ετοιμάσαμε. Ποιος θα κερδίσει τη μάχη για τη δεύτερη θέση;

Οι «ταύροι» δεν έχουν εγγυηθεί μια θέση στο Champions League

Η Λειψία παίζει ήδη συνηθισμένα δυνατά αυτή τη σεζόν στην Μπουντεσλίγκα, όπου καταλαμβάνει την τρίτη θέση δύο γύρους πριν από το τέλος του πρωταθλήματος. Ταυτόχρονα, η θέση στο Champions League δεν είναι εγγυημένη ακόμα, η διαφορά από την Λεβερκούζεν είναι τρεις πόντοι και από την Γλάντμπαχ 4 πόντοι. Οι «ταύροι» μόνοι τους δημιούργησαν αιτία για ανησυχία στο τέλος, αφού στον τελευταίο γύρο η ομάδα δεν πίεσε μέχρι τέρμα την Φορτούνα Ντύσσελντορφ, κερδίζοντας 2:0. Τα γκολ δέχτηκαν στο 87ο και 90 + 2 λεπτά. Ο σύλλογος του Λονδίνου ανακοίνωσε επίσημα τη μετάβαση στη Τσέλσι του Timo Werner. Η ιστορία είναι δυσάρεστη στο ότι θα ενταχθεί στη νέα ομάδα τον Ιούλιο και δεν θα βοηθήσει τους «ταύρους» στο Champions League. Χωρίς τον ηγέτη της η Λειψία θα χάσει σημαντικά στην επιθετική της δύναμη.

Οι σφίγγες πρέπει να κρατήσουν τη δεύτερη θέση

Η Μπορούσια έχει χάσει εδώ και καιρό την ελπίδα για τον τίτλο και στον τελευταίο γύρο έχει ήδη παρακολουθήσει καθώς η Μπάγερν κερδίζει το όγδοο πρωτάθλημα στη σειρά. Οι σφίγγες έχασαν εντελώς τον αγώνα τους στο σπίτι με το κίνητρο Mainz – 0:2. Ένα εισιτήριο για το Champions League είναι ήδη εγγυημένο, αλλά είναι απίθανο ο σύλλογος να θέλει να χάσει τη δεύτερη θέση, για αυτό δεν μπορείτε να χάσετε στο επερχόμενο παιχνίδι. Η νίκη θα κάνει τη Μπορούσια απρόσιτη για τους διώκτες. Οι σφίγγες έχουν πολλούς τραυματίες παίκτες, αλλά μια τέτοια εικόνα ήταν σχεδόν όλη τη σεζόν, υπάρχει κάποιος να παίξει. Φαίνεται ότι οι παίκτες έχασαν τα κίνητρα του τουρνουά, στα τελευταία παιχνίδια αυτό είναι καθαρά ορατό.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο η Ντόρτμουντ κέρδισε το πρώτο ημίχρονο με σκορ 2:0, αλλά οι «ταύροι» κατάφεραν να σώσουν τον αγώνα, φέρνοντάς το στο 3:3.

Πρόβλεψη

Κάτι περίεργο συμβαίνει με τις αποδόσεις αυτού του αγώνα, οι φορείς στοιχημάτων δεν είναι ομόφωνοι στην επιλογή του φαβορί. Σε τέτοιες συνθήκες, μπορείτε εύκολα να αναζητήσετε πιρούνια, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί με αυτό. Είναι πραγματικά μάχη για τη δεύτερη θέση, τους αντιπάλους χωρίζουν τρεις βαθμοί με την ίδια διαφορά τερμάτων +45. Εάν οι «ταύροι» καταφέρουν να κερδίσουν, θα βγουν στη δεύτερη θέση στους πρόσθετους δείκτες. Ποντάρουμε στο σύνολο είναι πάνω από 3 γκολ, οι αντίπαλοι πιθανότατα θα ανταλλάξουν γκολ, αλλά αυτό έχει πολύ χαμηλή απόδοση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3 με απόδοση 1,91.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *