The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ: πρόβλεψη και στοιχήματα για τον αγώνα του πρωταθλήματος Γερμανίας

RB Leipzig-Borussia M.Gladbach-2.12

Red Bull Arena

Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο αγώνα του 13ου γύρου του πρωταθλήματος της Γερμανίας μεταξύ ΡΜ Λειψίας και  Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ θα διεξαχθεί στο Red Bull Arena την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου , στις 4:30 μ.μ.

Σε αυτό το παιχνίδι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τη ΡΜ Λειψίας το φαβορί, εκτιμώντας την πιθανότητα νίκης της λίγο πάνω από το 50%. Μετά από 12 γύρους βρίσκεται στην τέταρτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Γερμανίας, έχοντας κερδίσει 22 βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο η ΡΜ Λειψία έχασε εκτός έδρας από τη Βόλφσμπουργκ με ελάχιστο σκορ 0:1. Πριν από αυτό σημείωσε δύο νίκες στη σειρά και έχει να χάσει σε δέκα αγώνες στη σειρά, σημειώνοντας έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Επιπλέον, πριν από τον αγώνα με τους “λύκοι” η Λειψία δεν έχασε πέντε παιχνίδια στη σειρά. Παρεμπιπτόντως, από την άποψη της αξιοπιστίας της άμυνας εξακολουθεί να είναι ο ηγέτης της Μπουντεσλίγκα – δέχτηκε μόνο δέκα γκολ, ενώ μεταξύ των υπόλοιπων ομάδων καμία δεν έχασε λιγότερο από 13. Στην έδρα της η Λειψία δεν έχει χάσει επτά συνεχόμενες συναντήσεις, έχοντας κερδίσει πέντε από αυτές. Σε κάθε νικηφόρο αγώνα κατάφερε να σημειώνει περισσότερα από ένα γκολ. Και στους τέσσερις τελευταίους αγώνες η ΡΜ Λειψίας δεν έχασε ούτε ένα γκολ.

Η Μπορούσια βρίσκεται στη δεύτερη θέση, έχοντας 26 βαθμούς στο ενεργητικό και τέσσερις βαθμούς πίσω από τον αρχηγό του πρωταθλήματος – τους συμπαίκτες της από την Ντόρτμουντ. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα του Μενχενγκλάντμπαχ νίκησε συντριπτικά την Αννόβερο 4:1 εντός έδρας, αν και έχασε την πρώτη. Ήταν η τρίτη νίκη της Μπορούσια στη σειρά και κάθε φορά πέτυχε περισσότερα από δύο γκολ. Όσον αφορά τις επιδόσεις χάνει μόνο από την Ντόρτμουντ, έχοντας σημειώσει ήδη 30 γκολ ή κατά μέσο όρο 2,5 γκολ ανά παιχνίδι. Η Γκλάντμπαχ έχασε μόνο ένα ματς εκ των τελευταίων οκτώ, κερδίζοντας έξι νίκες και παίζοντας μια ισοπαλία. Αλλά εκτός έδρας κέρδισε μόνο 3 από τους 17 προηγούμενους αγώνες, χάνοντας δέκα φορές.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ;

Αυτές οι ομάδες έπαιζαν τέσσερις φορές. Η Μπορούσια Γκλάντμπαχ δεν έχει κερδίσει ακόμα ούτε έναν αγώνα εναντίον της Λειψίας, έχοντας χάσει δύο φορές και παίζοντας ισοπαλία δύο φορές. Ωστόσο, και οι δύο ήττες ήταν εντός έδρας, ενώ στην έδρα της ΡΜ Λειψίας η Μπορούσια Γκλάντμπαχ έπαιξε δύο φορές ισοπαλία. Αξίζει να προσθέσουμε ότι η ΡΜ Λειψίας σκόραρε πρώτη σε κάθε έναν από τους τέσσερις αγώνες. Σε τρεις περιπτώσεις, κέρδισε το πρώτο ημίχρονο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Θεωρούμε ότι η ΡΜ Λειψίας θα κερδίσει σε αυτό το παιχνίδι. Ταυτόχρονα η απόδοση του αγώνα μπορεί να είναι κάτω από τρία γκολ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *