The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Μπάγερν Μονάχου: πρόβλεψη για τον αγώνα

РБЛейпциг-Ливерпуль-16.02b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 3 Απριλίου 2021, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ρεντ Μπουλ Αρένα

Στον κεντρικό αγώνα του 27ου γύρου της Μπουντεσλίγκα θα αγωνιστούν μεταξύ τους η ΡΜ Λειψίας και η Μπάγερν Μονάχου. Πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα ετοίμασαν οι ειδικοί μας.

Οι «ταύροι» μπορούν ακόμα να αγωνιστούν για τον τίτλο

Η ΡΜ Λειψίας έχει ήδη αποχαιρετήσει το Champions League, χάνοντας δύο φορές από τη Λίβερπουλ στον 16ο γύρο με το ίδιο σκορ 2:0. Τώρα οι «ταύροι» έμειναν με το Γερμανικό Κύπελλο, όπου έχουν ήδη φτάσει στους ημιτελικούς, καθώς και με την Μπουντεσλίγκα. Ο σύλλογος είναι δεύτερος στο πρωτάθλημα, 4 βαθμούς πίσω από τους Βαυαρούς. Δεδομένου ότι το κενό από την τρίτη θέση είναι έξι βαθμοί, μπορεί κανείς να σκεφτεί σοβαρά τον αγώνα για το πρωτάθλημα, η επικείμενη μάχη μπορεί να γίνει καθοριστική σε αυτό το πλαίσιο. Η ΡΜ Λειψίας έχει να χάσει επτά συνεχόμενα παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα, αλλά θα δούμε τη φόρμα της ομάδας μόνο στο γήπεδο, όπως κι να ‘χει μεσολάβησε το διάλειμμα.

Οι Βαυαροί θα προσπαθήσουν να διευρύνουν τη διαφορά

Οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου έχουν μεγάλη ζήτηση όταν πρόκειται για αγώνες των εθνικών. Ο σύλλογος προηγείται στην κατάταξη με 4 βαθμούς χάντικαπ. Επίσης, οι Βαυαροί έφτασαν στους προημιτελικούς του Champions League, όπου στις 7 Απριλίου θα παίξουν τον πρώτο τους αγώνα ενάντια στην ισχυρή ΠΣΖ. Είναι ενδιαφέρον ότι ο προπονητής της ΡΜ Λειψίας Γιούλιαν Νάγκελσμαν μπορεί να ηγηθεί της Μπάγερν Μονάχου την επόμενη σεζόν και ο Flick θα προπονεί την εθνική ομάδα, αλλά όλα αυτά είναι στο επίπεδο των φημών. Νίκη επί του άμεσου ανταγωνιστή θα τους επιτρέψει να ξεφύγουν σε μια ασφαλή απόσταση και να στρέψουν την προσοχή τους στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο αγώνα οι ομάδες δημιούργησαν αξιοσημείωτο μακελειό, η συνάντηση έληξε με σκορ 3:3. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα είναι ασυνήθιστο για αναμετρήσεις μεταξύ συγκεκριμένων συλλόγων, δεδομένου ότι οι ομάδες δεν σκοράρουν και τόσο πολύ μία στην άλλη.

Πρόβλεψη

Μετά τους αγώνες των εθνικών ομάδων, οι ισχυροί σύλλογοι έχουν συχνά προβλήματα να συνέλθουν. Είναι δύσκολο να συμμετάσχουν αμέσως στο παιχνίδι του συλλόγου· πρέπει να κάνετε συγκεκριμένη έκπτωση για αυτό. Παίζουν ηγέτες του πρωταθλήματος, οι οποίοι πιθανώς φοβούνται ο ένας τον άλλον. Προσφέρουμε να ποντάρετε εδώ στο σύνολο είναι κάτω από  3,5 με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *