The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: προγνωστικά για τον αγώνα

РБЛейпциг-МанчестерСити-22.02

Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2
Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Ρεντ Μπουλ Αρένα

Στις 22 Φεβρουαρίου οι ΡΜ Λειψίας και Μάντσεστερ Σίτι θα δώσουν το ραντεβού τους στα πλέι οφ του Champions League. Η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοίμασαν οι ειδικοί του πόρου μας.
Οι «ταύροι» θα προσπαθήσουν να πολεμήσουν
Η ΡΜ Λειψίας μπήκε φουριόζα στις τάξεις των ισχυρότερων συλλόγων της Ευρώπης, η ομάδα προσπαθεί να προλάβει παντού και τα πάει καλά. Οι «μπουλς» ήταν δεύτεροι στην τετράδα τους, μπροστά από τη Σαχτάρ και τη Σέλτικ και μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν μπροστά. Στην Bundesliga, η ομάδα είναι πέμπτη, μόλις ένα βαθμό πίσω από τον ηγέτη, με 4 βαθμούς διαφορά πίσω από τους κορυφαίους. Η ομάδα κέρδισε τη συνάντηση του τελευταίου γύρου εκτός έδρας επί της Βόλφσμπουργκ με σκορ 3:0. Υπό την ηγεσία του Μάρκο Ρόουζ, η ΡΜ Λειψίας δείχνει πιο σταθερή και πιο επικίνδυνη. Τρεις παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη λόγω τραυματισμών.
Οι «πολίτες» στοχεύουν πάντα στα τρόπαια
Αυτή η σεζόν δεν είναι εύκολη για τη Μάνσιτι, γιατί η ομάδα δεν παίζει τόσο σταθερά όσο όλοι έχουν συνηθίσει. Οι «πολίτες» είναι δεύτεροι στην Premier League, δύο βαθμούς πίσω από τον ηγέτη, αλλά ο αντίπαλος έχει ένα παιχνίδι στο χέρι. Στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος, οι παίκτες του Γκουαρδιόλα έχασαν βαθμούς από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, παίζοντας εκτός έδρας 1:1, ο αντίπαλος ισοφάρισε στο τέλος της συνάντησης. Ένας παίκτης θα χάσει έναν παίκτη λόγω τραυματισμού.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι σύλλογοι έπαιξαν μεταξύ τους στη φάση των ομίλων του Champions League του 2021, τότε οι ομάδες αντάλλαξαν νίκες εντός έδρας, η Μάνσιτι κέρδισε 6:3 και οι «ταύροι» απάντησαν με 2:1.
Πρόβλεψη
Αν πάρουμε την αναμέτρηση δύο αγώνων, οι «πολίτες» θεωρούνται μεγάλα φαβορί, ακόμη και στην εντός έδρας αναμέτρηση η ΡΜ Λειψίας αναφέρεται ως αουτσάιντερ. Συμφωνούμε με τις αποδόσεις των στοιχημάτων, η Μανσίτι είναι πιο έμπειρη, ο Γκουαρδιόλα πρέπει να βρει πώς θα κερδίσει. Ποντάρουμε στην επιτυχία των φιλοξενούμενων σε αυτή την συνάντηση με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *