The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Μάιντς: προγνωστικά για στοίχημα

УнионБерлин-РБЛейпциг-03.12

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2022, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ρεντ Μπουλ Αρένα

Η Bundesliga 1 δικαίως  θεωρείται ένα από τα πιο δημοφιλή και ενδιαφέροντα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Και τώρα υπάρχει μια ακόμη ίντριγκα: πώς θα δείξει τον εαυτό του ο Domenico Tedesco; Ο πρώην τεχνικός της Σπαρτάκ Μόσχας προπονεί την ΡΜ Λειψίας και η ομάδα του ανοίγει τον 2ο γύρο, παίζοντας εντός έδρας με τη Μάιντς. Θα καταφέρουν οι «ταύροι» να κερδίσουν;

Η ΡΜ Λειψίας πρέπει να κάνει καλή δουλειά στον 2ο γύρο

Οι «ταύροι» τον τελευταίο καιρό είναι η κύρια απειλή για την Μπάγερν Μονάχου στην εγχώρια αρένα. Και, πιθανότατα, δεν είναι τυχαίο ότι ακριβώς λόγω της δραστηριότητας του μεγιστάνα από το Μόναχο, η ομάδα αποδυναμώθηκε τόσο πολύ. Δεν κατάφεραν να αντικαταστήσουν γρήγορα τους Upamecano και Zabitzer, και, το πιο σημαντικό, τον Nagelmann. Δεν αποτελεί έκπληξη, ότι ακόμη και πριν από το τέλος του 1ου γύρου, ο διάδοχος του Julian, Jesse Marsh, απολύθηκε. Ο Tedesco ανατέθηκε να σώσει το έργο. Ο Ντομένικο ξεκίνησε ωραία, έχοντας κερδίσει το ματς-ντεμπούτο με την Γλάντμπαχ με σκορ 4:1. Στη συνέχεια, όμως, υπήρξαν παιχνίδια που έδειξαν πόσα πρέπει να διορθωθούν ακόμη: 1-1 με την Άουγκσμπουργκ, 0-2 με την Αρμίνια. Προφανώς η ΡΜ Λειψίας είχε κάτι να κάνει κατά τη διάρκεια των χειμερινών διακοπών.

Η Μάιντς ανήκει τώρα σε ομάδες μεσαίας κατηγορίας της Bundesliga

Οι «Karnevalsverein» υπό τον Μπο Σβένσον δείχνουν να είναι αρκετά δυνατή ομάδα. Ναι, δεν κερδίζουν τόσο συχνά, αλλά, κατά κανόνα, παίρνουν τους μέγιστους βαθμούς στην έδρα τους. Εκτός έδρας ωστόσο ο σύλλογος τώρα έχει τρεις σερί ήττες με συνολικό σκορ 2-5. Όμως εντός έδρας αυτή τη σεζόν η Μάιντς είχε μόνο 1 ήττα, από την Ούνιον Βερολίνου τον Οκτώβριο. Αλλά μετά από εκείνη την αστοχία στην έδρα της μόνο με την Γλάντμπαχ και την Κολωνία η ομάδα δεν κατάφερε να πετύχει τη νίκη, και τις δύο φορές όλα έληξαν 1-1. Ενώ τον Δεκέμβριο οι «Karnevalsverein» σκόραραν 3 αναπάντητα γκολ στη Βόλφσμπουργκ και 4 στη Χέρτα. Αυτό επέτρεψε να τερματίσουμε στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου γύρου (24 βαθμοί μετά από 17 αγώνες). Και, το πιο σημαντικό, μέχρι τη Λεβερκούζεν, που κλείνει τη ζώνη του Champions League θέλει μόλις 4 βαθμούς.

Προηγούμενοι αγώνες

Η ΡΜ Λειψίας είχε καλά στατιστικά σε προσωπικές συναντήσεις. Αλλά το 2021 η Μάιντς κατάφερε να αλλάξει την κατάσταση κερδίζοντας και τους δύο αγώνες. Βέβαια τόσο τον Ιανουάριο όσο και τον Αύγουστο η ΡΜ Λειψίας έπαιξε στην έδρα των «Karnevalsverein».

Πρόβλεψη

Η ΡΜ Λειψίας πρέπει να παίξει για τη νίκη και πρέπει να κερδίσει βαθμούς σε αυτή τη συνάντηση στο μέγιστο. Αλλά η Μάιντς φαίνεται δυνατή, και σε προηγούμενους αγώνες έχει παίξει με τους «ταύρους» με αυτοπεποίθηση. Ας επιλέξουμε λοιπόν το στοίχημα «και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν» (απόδοση 1,7).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *