The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Λεβερκούζεν: πρόβλεψη για τον αγώνα

РБЛейпциг-Байер-30.01b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021, 7:30 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Λειψία. Στάδιο “Red Bull Arena”

Το Σάββατο βράδυ θα διεξαχθεί ο κεντρικός αγώνας του δέκατου ένατου γύρου της Μπουντεσλίγκα μεταξύ ΡΜ Λειψίας και Λεβερκούζεν.

ΡΜ Λειψίας

Αυτή τη στιγμή η ΡΜ Λειψίας είναι ο κύριος διώκτης της Μπάγερν Μονάχου στην επιδίωξη του τίτλου της πρωταθλήτριας. Οι Red Bulls με 35 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 31:17 είναι οι δεύτεροι. Ωστόσο, τον τελευταίο μήνα, δεν έχουν ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους θαυμαστές τους. Ως αποτέλεσμα, νίκες επί των Στουτγκάρδη (1:0) και Ούνιον Βερολίνου (1:0), ισοπαλία 2:2 με τη Βόλφσμπουργκ και ήττες 1:3 από την Ντόρτμουντ και 2:3 από τη Μάιντς

Λεβερκούζεν

Τρίτη θέση, 32 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 32:18 – με αυτούς τους δείκτες η Λεβερκούζεν είναι σταθερά εδραιωμένη στην πρώτη τετράδα. Στις προηγούμενες πέντε συναντήσεις οι «φαρμακοποιοί» νίκησαν την Ντόρτμουντ 2:1, σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με την Βέρντερ Βρέμης, χάνοντας 1:2 από την Άιντραχτ Φραγκφούρτης, 0:1 από την Ούνιον Βερολίνου και 0:1 από τη Βόλφσμπουργκ – μια σημαντική πτώση είναι σαφώς ορατή εδώ.

Πρόβλεψη

Παρά τις όχι καλή αγωνιστική φόρμα των ΡΜ Λειψίας και Λεβερκούζεν, οι επιθετικές τους δυνατότητες είναι ακόμα τεράστιες. Είμαι βέβαιος ότι μια προσωπική συνάντηση τέτοιων φιλόδοξων ομάδων θα είναι αμοιβαία αποτελεσματική. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *