The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Λεβερκούζεν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Рейнджерс-РБЛейпциг-05.05_cr

Πρωτάθλημα Γερμανίας  

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022, 4:30 μ.μ.

Ρεντ Μπουλ Αρένα

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Bundesliga θα πραγματοποιήσουν τη συνάντησή τους οι ΡΜ Λειψίας και Λεβερκούζεν, την πρόγνωση για τον αγώνα της οποίας ετοίμασαν οι ειδικοί του πόρου μας.

Οι «ταύροι» παρουσιάζουν σαφή πρόοδο

Η ΡΜ Λειψίας έδειχνε εξαιρετικά νωθρή στο ξεκίνημα της σεζόν, η γρήγορη αλλαγή προπονητή έδωσε το αναμενόμενο αποτέλεσμα, η ποιότητα του αγώνα και τα αποτελέσματα βελτιώθηκαν. Στην Bundesliga οι «ταύροι» είναι όγδοοι, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα. Η ομάδα έκανε επιστροφή στον τελευταίο γύρο εκτός έδρας με την Άουγκσμπουργκ, χάνοντας 0:3, έπαιξε 3:3, αλλά η αποβολή στην αντίπαλη ομάδα βοήθησε. Αυτή την εβδομάδα η ΡΜ Λειψίας νίκησε την ίδια τη Ρεάλ Μαδρίτης εντός έδρας, έχοντας καταφέρει να προκαλέσει την πρώτη ήττα της σεζόν στον αντίπαλο – 3:2, αξίζει να ληφθεί υπόψη ότι οι Μαδριλένιοι δεν είχαν πολλά κίνητρα και επίσης δεν έπαιξε η βέλτιστη σύνθεση. Οι «ταύροι» βρίσκονται στη δεύτερη θέση του ομίλου τους στο Κύπελλο, για να προκριθούν στα πλέι οφ αρκεί να μην χάσουν από τη Σαχτάρ στον τελευταίο γύρο. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε τέσσερις παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Είναι δύσκολο για τους «φαρμακοποιούς» ακόμα

Για την Λεβερκούζεν η σεζόν πάει τόσο άσχημα που η ομάδα πρέπει να σκεφτεί τον αγώνα για την επιβίωση. Πλέον ο σύλλογος είναι μόλις 15ος στη βαθμολογία, έχοντας διαφορά ενός βαθμού από την επικίνδυνη ζώνη. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Τσάμπι Αλόνσο σημείωσαν μαχητική ισοπαλία εντός έδρας με τη Βόλφσμπουργκ 2:2. Αυτή την εβδομάδα ο σύλλογος έπαιξε στο Champions League με σκορ 2:2 κόντρα στην Ατλέτικο – 2:2, οι «φαρμακοποιοί» είναι οι τελευταίοι στον όμιλο, έχοντας χάσει τις ευκαιρίες για τα πλέι οφ, η διαφορά από την τρίτη θέση είναι ένας βαθμός. Αμέσως έξι παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη συνάντηση λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Τα στατιστικά δείχνουν ότι οι αντίπαλοι παίζουν μεταξύ τους με διαφορετική επιτυχία, την περασμένη σεζόν οι ομάδες αντάλλαξαν εκτός έδρας νίκες, η Λεβερκούζεν κέρδισε 3:1, ενώ η ΡΜ Λειψίας απάντησε 1:0.

Πρόβλεψη

Στην επικείμενη μάχη θα αναμετρηθούν δύο νυν συμμετέχοντες στο Champions League, κάτι που προσθέτει στάτους σε αυτόν τον αγώνα. Και οι δύο αντίπαλοι είχαν πολλά προβλήματα τη φετινή σεζόν, προς το παρόν η ΡΜ Λειψίας τα πάει καλύτερα και θεωρείται το φαβορί αυτού του ζευγαριού. Με μια τέτοια αφίσα, αμέσως έρχονται σκέψεις για το over, αλλά αυτή τη φορά θα ποντάρουμε στην καθαρή νίκη για τους γηπεδούχους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της ΡΜ Λειψίας με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *