The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Κολωνία: πρόβλεψη για τον αγώνα

РБЛейпциг-Кельн-11.02

Πρωτάθλημα Γερμανίας                

Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022, 9:30 μ.μ.

Ρεντ Μπουλ Αρένα

Στον εναρκτήριο αγώνα του εικοστού δεύτερου γύρου της Bundesliga, ΡΜ Λειψίας και Κολωνία θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους.

ΡΜ Λειψίας

Αυτή η σεζόν δεν πάει τόσο καλά για τη ΡΜ Λειψίας όσο η προηγούμενη. Αντί να παλέψουν για το πρωτάθλημα, οι Red Bulls βρίσκονται στην έβδομη θέση με 31 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 40:26. Στις πέντε προηγούμενες συναντήσεις οι παίκτες του Τεντέσκο επικράτησαν της Μάιντς (4:1), της Στουτγάρδη (2:0) και της Βόλφσμπουργκ (2:0), ενώ έχασαν 0:2 από την Αρμίνια και 2:3 από την Μπάγερν Μονάχου.

Κολωνία

Ταυτόχρονα, η Κολωνία έπαιξε αρκετά καλά απέναντι στη Στουτγάρδη (1:0), τη Χέρτα (3:1), τη Μπόχουμ (2:2) και τη Φράιμπουργκ (1:0), αλλά έχασε από την Μπάγερν Μονάχου 0:4. Έτσι οι «τράγοι» ανέβηκε στην έκτη θέση και κέρδισε 32 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 33:34. Είναι μόλις δύο βαθμούς πίσω από τη ζώνη του Champions League.

Πρόβλεψη

Οι αγωνιστικές δυνατότητες των γηπεδούχων είναι πολύ μεγαλύτερες, αλλά η Κολωνία δεν πρόκειται να κάθεται απλώς στην άμυνα. Προβλέπω παραγωγικό ματς με πλεονέκτημα στο σκορ υπέρ της ΡΜ Λειψίας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της ΡΜ Λειψίας και το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με  απόδοση 1,92.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *