The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Βόλφσμπουργκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

RBLeipzig-Wolfsburg-05.05

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 5 Μαΐου 2018, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Red Bull Arena

Στο πλαίσιο του 33ου γύρου του γερμανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου η ΡΜ Λειψίας θα φιλοξενεί τη Βόλφσμπουργκ στην έδρα του. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους μελλοντικούς γηπεδούχους ξεκάθαρο φαβορί της επερχόμενης συνάντησης, αν και αξίζει να δοθεί προσοχή στην κακή φόρμα των «ταύρων». Αλλά και οι “λύκοι” δεν έχουν τίποτα να καυχηθούν, οι “άσπρο-πράσινοι” έπεσαν στην κατάταξη της Bundesliga στη ζώνη των μεταβατικών αγώνων. Η επερχόμενη συνάντηση σίγουρα θα αποδειχθεί σκληρή, και οι δύο ομάδες έχουν υψηλό κίνητρο στο τουρνουά.

Έκτοι                  

Στο τέλος της σεζόν η ΡΜ Λειψίας δεν άντεξε αγώνα σε δύο μέτωπα και απέτυχε, στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές οι «ταύροι» δεν κατάφεραν να κερδίσουν ούτε μία φορά, σημειώνοντας τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία. Οι ήττες καταγράφηκαν από: την Μπάγερ, Μαρσέιγ, Χόφενχαϊμ, Μάιντς. Στην κατάταξη του γερμανικού ελίτ πρωταθλήματος οι “ταύροι” έπεσαν στην έκτη θέση, χάνουν από τη Χόφενχαϊμ, η οποία βρίσκεται στο TOP-4, πέντε βαθμούς.

Στη ζώνη των μεταβατικών αγώνων

Στα εφτά τελευταία παιχνίδια η Βόλφσμπουργκ κατάφερε να κερδίσει μόνο μία φορά, στις 7 Απριλίου σε εκτός έδρας αγώνα την Φράιμπουργκ με σκορ 2:0. Επίσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου σημειώθηκαν ισοπαλίες με τη Χέρτα και Άουσμπουργκ, ήττες από τη Μπάγερ, Χόφενχαϊμ, Σάλκε, Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ, Αμβούργο. Τέτοια αποτελέσματα οδήγησαν στο γεγονός ότι η Βόλφσμπουργκ έπεσε στην κατάταξη του πρωταθλήματος Γερμανίας στην 16η θέση, δηλ. οι “λύκοι” βρίσκονται στη ζώνη των μεταβατικών αγώνων. Εκτός έδρας οι “άσπρο-πράσινοι” έπαιξαν 16 αγώνες, όπου σημείωσαν μόνο τρεις νίκες και έξι ήττες.

Πρόβλεψη

Η ΡΜ Λειψίας συχνά ξεκινά πολύ ενεργά ποδοσφαιρικούς αγώνες, ειδικά εκείνους που λαμβάνουν χώρα στην έδρα της. Η Βόλφσμπουργκ είναι αρκετά παθητική σε αγώνες εκτός έδρας, οι “λύκοι” δεν σκοράρουν πολλά γκολ εντός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: η ΡΜ Λειψίας θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *