The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Βόλφσμπουργκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

РБЛейпциг-Вольфсбург-03.03b

Κύπελλο Γερμανίας

Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ρεντ Μπουλ Αρένα

Στη Γερμανία χρησιμοποιούν την απουσία ευρωπαϊκού διαγωνισμού για να καθορίσουν τις τέσσερις ομάδες ημιτελικών αυτή την εβδομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι Τετάρτη το απόγευμα στο Έσσεν θα παίξουν Rot-Weiss με Holstein, εκπρόσωποι κατώτερων κατηγοριών, και εκπρόσωποι του τοπ-3 της Bundesliga 1, ΡΜ Λειψίας και Βόλφσμπουργκ. Ποιο από τα φαβορί θα πλησιάσει πιο κοντά το τρόπαιο;

Η ΡΜ Λειψίας θα επικεντρωθεί στα γερμανικά τουρνουά την άνοιξη

Οι «ταύροι», φυσικά, θα προσπαθούν να πάρουν αυτό που τους ανήκει στο δεύτερο αγώνα των 16. Την περασμένη σεζόν κατάφεραν να φτάσουν στους ημιτελικούς του κύριου ευρωπαϊκού κυπέλλου. Ωστόσο, οι Γερμανοί κατάφεραν να χάσουν από τη Λίβερπουλ 0-2 σε φαινομενικά εντός έδρας συνάντηση, και καθαρά λόγω των λαθών τους. Έτσι, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να δείξουν τον εαυτό τους στα εθνικά τουρνουά. Στην Μπουντεσλίγκα, μετά τις αποτυχίες της Μπάγερν Μονάχου, η απόσταση μεταξύ των συλλόγων μειώθηκε έως 2 βαθμούς. Βέβαια στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Nagelsmann ήταν κοντά στην αποτυχία, έχαναν 0-2 εντός έδρας από την Γλάντμπαχ. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε μια νικηφόρα επιστροφή, με το αποφασιστικό γκολ του Σέρλοτ στο 93ο λεπτό. Ταυτόχρονα θέλουν να αγωνιστούν για το κύπελλο, ευτυχώς, από εκεί η Μπάγερν Μονάχου αποκλείστηκε.

Η Βόλφσμπουργκ διεκδικεί ότι είναι κύρια αποκάλυψη της σεζόν

Οι «λύκοι» αναφέρονταν τον τελευταίο καιρό ως ισχυροί μεσαίοι της Μπουντεσλίγκα. Και, επιβεβαιώνοντας αυτό, αρκετές φορές στη σειρά κατάφεραν να προκριθούν στο Europa League. Αυτό το φθινόπωρο οι παίκτες του Όλιβερ Γκλάσνερ συγκλόνισαν από τον αποκλεισμό στα προκριματικά, από την ΑΕΚ. Από την άλλη πλευρά, χάρη σε αυτό, επικεντρώθηκαν στον αγώνα για «εσωτερικά» τουρνουά. Στην Μπουντεσλίγκα αυτή η ομάδα εξέπληξε περισσότερο με θετική έννοια. Ειδικά στο τρέχον τμήμα του πρωταθλήματος, όταν σημείωσε 6 νίκες σε 7 γύρους με λευκή ισοπαλία με την Μπορούσια. Φυσικά, ο Vegorst λάμπει, ο οποίος είναι και πάλι ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας με περιθώριο, ο Wout έχει ήδη 14 γκολ. Όμως η οργάνωση της άμυνας δεν είναι λιγότερο σημαντική, διότι σε όλες αυτές τις συναντήσεις η εστία του Castells παραμένει «ανέπαφη».

Προηγούμενοι αγώνες

Για αρκετές φορές στη σειρά οι ομάδες έπαιξαν ισοπαλία στην Μπουντεσλίγκα, συμπεριλαμβανομένης της τρέχουσας κλήρωσης (2-2 μετά το νέο έτος). Αλλά τον Ιανουάριο οι «ταύροι» όχι απλώς νίκησαν τους «λύκους» στο κύπελλο, αλλά τους συνέτριψαν 6-1 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η Βόλφσμπουργκ είναι τώρα σε καλή κατάσταση, θα ποντάρουμε στην ΡΜ Λειψίας, αλλά ας προσθέσουμε σε αυτό το χάντικαπ «0» (με απόδοση 1,66).

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *