The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Βόλφσμπουργκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

007-RBLeipzig-Wolfsburg-13.04

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Red Bull Arena

Σάββατο, 13 Απριλίου 2019, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

ΡΜ Λειψίας

Το πιο επιτυχημένο έργο του γερμανικού ποδοσφαίρου τω τελευταία 3 χρόνια ο σύλλογος της Λειψίας είναι και πάλι επικεντρωμένος στη συμμετοχή στο Champions League και στο να κερδίσει μετάλλια. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι οι «ταύροι» μπήκαν στην Μπουντεσλίγκα για πρώτη φορά στην ιστορία τους πριν από 3 χρόνια, κέρδισαν αμέσως αργυρά μετάλλια και τελικά προσπάθησαν να κατακτήσουν και το τίτλο στο πρωτάθλημα. Στο προηγούμενο πρωτάθλημα τερμάτισαν στην 6η θέση, τους λείπανε μόνο 2 βαθμοί μέχρι το βάθρο. Και τώρα η ομάδα βρίσκεται στη τρίτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Η Άιντραχτ Φραγκφούρτης που ακολουθεί πίσω, είναι τρεις βαθμούς μπροστά. Στους τελευταίους 3 γύρους η ΡΜ Λειψίας θριαμβεύει. Και γενικώς έχει να χάσει στους τελευταίους 10 αγώνες στο πρωτάθλημα, 7 από τους οποίους κέρδισε.

Βόλφσμπουργκ

Η Βόλφσμπουργκ είναι επίσης ωραία τώρα. Αλλά μετά τους 11 πρώτους γύρους η ομάδα έμεινε στο υπόγειο των βαθμολογιών. Και μετά από αυτούς τους 11 αγώνες στο τουρνουά οι “λύκοι” άρχισαν να σημειώνουν φόρα. Παρεμπιπτόντως, αυτό προκλήθηκε από τη νίκη στον 12ο γύρο επί της ΡΜ Λειψίας. Και αφού κέρδισαν 10 από τις 13 νίκες της ομάδας με μόνο 4 ήττες, ανέβηκαν στην 6η θέση. Πιθανότατα δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν για τη θέση στο Champions League, 7 βαθμοί 7 γύρους πριν από την ολοκλήρωση τους διαχωρίζουν από την τέταρτη Άιντραχτ Φραγκφούρτης, καθώς και η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ είναι μπροστά, ενώ δεν υπάρχει τίποτα καλό να τους περιμένει στον επερχόμενο αγώνα. Ενώ για τη θέση στο Γιουρόπα Λιγκ μπορούν άνετα να πολεμήσουν. Στον τελευταίο γύρο η Βόλφσμπουργκ κέρδισε, αλλά εντός έδρας και μόλις στην τελευταία Ανόβερο.

Πρόβλεψη

Η ΡΜ Λειψίας είναι τώρα σε πολύ καλή κατάσταση. Ο προπονητής Rangnik κατάφερε στο τέλος του πρωταθλήματος να επιτύχει από τους παίκτες του την πλήρη αλληλοκατανόηση στο γήπεδο. Επίσης έστησε την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Μόνο 22 γκολ χάθηκαν. Ακόμη και η Μπάγερν που ηγείται στο πρωτάθλημα έχει χάσει έξι γκολ περισσότερο. Οι “ταύροι” δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν για τον τίτλο, 9 βαθμοί πίσω από τον ηγέτη 7 γύρους πριν το τέλος δεν μπορούν να κερδηθούν, αλλά είναι αρκετά ικανοί να υπερασπιστούν το χάλκινο. Και η Λειψία, που δεν έχει κερδίσει πολλούς τίτλους, θα αγωνιστεί για αυτό το χάλκινο – πιθανό να κερδίσει νίκη επί της Βόλφσμπουργκ. Οι «λύκοι” κατόρθωσαν να νικήσουν τους “ταύρους” εντός έδρας στον αγώνα του 1 κύκλου με σκορ 1:0. Ήρθε η ώρα να επιστρέψουν το χρέος. Η ΡΜ Λειψίας στα 2 τελευταία παιχνίδια με τη Βόλφσμπουργκ κέρδιζε. Σε 14 παιχνίδια πρωταθλήματος εντός έδρας έχασε μόνο 1 φορά από την Μπορούσια Ντόρτμουντ και κέρδισε σε 8 αγώνες. Η Βόλφσμπουργκ έχασε τους τελευταίους δύο αγώνες εκτός έδρας από τους δύο ηγέτες την Μπορούσια Ντόρτμουντ και την Μπάγερν. Η ΡΜ Λειψίας είναι ο τρίτος ηγέτης. Θα χάσει και απ’ αυτόν.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *