The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ριέκα εναντίον Χάιντουκ Σπλιτ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Риека-Хайдук-26.05_cr

Κύπελλο Κροατίας

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022, 8:00 μ.μ.

Στάδιο Πόλιουντ

Αυτή η Πέμπτη θα σηματοδοτηθεί από βαλκανικά ντέρμπι κυπέλλου. Φυσικά, πιο ψύχραιμο δείχνει το ντέρμπι της Σερβίας, ανάμεσα στα ντόπια μεγαθήρια, Ερυθρό Αστέρα και Παρτιζάν. Αλλά και στη γειτονική Κροατία δεν θα περνάνε βαρετά, εκεί θα παίξουν στο κύπελλο η Ριέκα και η Χάιντουκ από το Σπλιτ. Ποιος είναι πιο δυνατός αυτή τη στιγμή; Το αναλυτικό τμήμα του site έχει ετοιμάσει πρόβλεψη για τον καθοριστικό αγώνα στις 26 Μαΐου 2022.

Η Ριέκα συνεχίζει να επιβραδύνει σταδιακά

Οι «λευκοί» το 2016/2017 κατάφεραν να γίνουν πρωταθλητές της χώρας, η πρώτη τέτοια επιτυχία στην ιστορία τους. Και μέχρι στιγμής η τελευταία, δεν μπορούν να τερματίσουν ξανά στην πρώτη θέση. Αντίθετα, τα επιτεύγματα έγιναν σταδιακά πιο μέτρια: στην αρχή κέρδισαν 2 «ασημένια» στη σειρά, στην τελευταία κλήρωση υπήρχε ήδη η 3η τελική θέση. Η νέα σεζόν, 2021/2022, ολοκληρώνεται με το επόμενο βήμα 1 σκαλοπάτι προς τα κάτω, στην 4η θέση. Αυτή η σταδιακή οπισθοδρόμηση φωτίστηκε ελαφρώς με επιτυχημένο αγώνα στο κύπελλο. Αυτό το τρόπαιο κατακτήθηκε στο επίπεδο της ενωμένης Γιουγκοσλαβίας. Και από το 2014 έως το 2020 κατάφερναν να κερδίσουν τέσσερις φορές. Τώρα είναι η ώρα να φτάσουμε στον τελικό.

Η Χάιντουκ Σπλιτ είχε καλή σεζόν

Οι «Masters from the Sea» έγιναν πρωταθλητές 15 φορές, λαμβάνοντας υπόψη και τους χρόνους της Γιουγκοσλαβίας. Όμως η τελευταία φορά που έφεραν «χρυσό» στο Σπλιτ ήταν ήδη το 2005. Και το κύπελλο δεν μπορούσαν να κερδίσουν μετά το 2013. Σε αυτό το πλαίσιο, τα τρέχοντα αποτελέσματα είναι ήδη αρκετά εντυπωσιακά, σκόραραν περισσότερους από 70 βαθμούς και προηγήθηκαν όλων των ανταγωνιστών, συμπεριλαμβανομένης της Ριέκα. Και μόνο ο σημερινός μεγιστάνας, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, παραμένει ακόμα άπιαστος για όλους τους άλλους. Αλλά αυτό είναι σε μεγάλη απόσταση, στο πλαίσιο του πλήρους πρωταθλήματος. Αλλά στο κύπελλο η ομάδα κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του τουρνουά. Παρεμπιπτόντως, η Χάιντουκ έχει μια πολύ πλούσια ιστορία εμφανίσεων σε αυτό το επίπεδο. Θα είναι ο 27ος τελικός αγώνας, λαμβάνοντας υπόψη τους χρόνους της Γιουγκοσλαβίας, και στις περισσότερες από τις προηγούμενες 15, σημειώθηκε νίκη στο τέλος. Συμπεριλαμβανομένου του 2013 όμως, μετά από 5 χρόνια σημειώθηκε ήδη ήττα σε ανάλογο στάδιο.

Προηγούμενοι αγώνες

Στα τελευταία 5 ματς οι ομάδες κέρδιζαν εναλλάξ η μία την άλλη. Είναι αξιοπερίεργο το γεγονός ότι τέσσερις φορές τώρα οι ομάδες έχουν νικήσει στο αντίπαλο γήπεδο.

Πρόβλεψη

Σε αυτό το ζευγάρι και οι δύο ομάδες φαίνονταν καλές τόσο σε γενικές γραμμές για τη σεζόν όσο και την άνοιξη. Αλλά η Χάιντουκ Σπλιτ είναι πιο εντυπωσιακή. Οπότε συνιστούμε να στοιχηματίσετε ότι ο σύλλογος από το Σπλιτ θα κερδίσει ξανά στην κανονική διάρκεια του αγώνα (απόδοση 1,91).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *