The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεν εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Rennes-PSG-30.01

Λιγκ Καπ Γαλλίας

Στάδιο Ρουτ ντε Λοριάν, Ρεν

Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018, 10:05 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την επόμενη Τρίτη στον πρώτο αγώνα του Λιγκ Καπ Γαλλίας η Ρεν θα φιλοξενεί τη ΠΣΖ στην έδρα της. Σε αυτό το ζευγάρι η παριζιάνικη ομάδα υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, όχι πολύ καιρό πριν οι μελλοντικοί αντίπαλοι συναντήθηκαν στο Κύπελλο Γαλλίας, τότε η πρωτευουσιάνικη ομάδα έκανε από τη Ρεν, κυριολεκτικά, μπιφτέκι, νικώντας τον αντίπαλο με σκορ 6:1. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι δύο ομάδες δεν έχουν ξεχάσει εκείνο το ματς, οι παίκτες της Ρεν θα κάνουν τα πάντα για να επανορθώσουν το λάθος τους μπροστά στους οπαδούς για την ήττα εκείνη.

Μεσαίος παίκτης

Στα πέντε τελευταία παιχνίδια η Ρεν σημείωσε τρεις νίκες και δύο ήττες. Οι νίκες καταγράφηκαν πάνω στην Τουλούζ, τη Λιλ, την Ανζέ. Για τους “ερυθρόμαυρους” η πρόκριση στα ημιτελικά του τρίτου σημαντικότερου τουρνουά του γαλλικού ποδοσφαίρου είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι μελλοντικοί γηπεδούχοι θα δώσουν όλη τους τη δύναμη στον επερχόμενο αγώνα.

Ηγέτης

Οι Παριζιάνοι συνεχίζουν να παίζουν σε όλα τα τουρνουά στα οποία ξεκίνησε αυτή η ομάδα από την αρχή της σεζόν. Εκτός από Λιγκ Καπ οι Παριζιάνοι συνεχίζουν τη συμμετοχή στο Κύπελλο Γαλλίας, Τσάμπιονς Λιγκ και Λιγκ 1. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η ομάδα του Ουνάι Εμέρι σημείωσε τέσσερις νίκες και μία ήττα, η μοναδική αποτυχία συνέβη στις 21 Ιανουαρίου στον εκτός έδρας αγώνα κατά της Λυών Ολιμπίκ.

Πρόβλεψη

Η Ρεν παίζει πολύ καλά στην έδρα της, σε 11 εντός έδρας αγώνες στο πλαίσιο της Λιγκ 1 οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κερδίσουν στις 5. Η ΠΣΖ είναι σαφώς ισχυρότερη από τον μελλοντικό της αντίπαλο, αλλά οι Παριζιάνοι δεν μπορούν να παίζουν κάθε αγώνα στο μέγιστο των δυνάμεων, κάπου θα υπάρξει μια άλλη ύφεση, όπως ήταν στο ματς με τη Λυών. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρεν με χάντικαπ +2,5 με απόδοση 1,62

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *