The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεν εναντίον Ντιναμό Κιέβου: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ренн-ДинамоКиев-06.10

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Β – Αγωνιστική 3/6

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Ρουτ ντε Λοριάν

Την ερχόμενη Πέμπτη θα διεξαχθεί ο επόμενος αγώνας του τρίτου γύρου του Europa League ανάμεσα στη Ρεν και την Ντιναμό Κιέβου.

Ρεν

Αυτή τη στιγμή, η Ρεν είναι πέμπτη στο γαλλικό πρωτάθλημα, όπου ανέβηκε μετά από σίγουρη νίκη 3-1 επί της Στρασβούργου. Όμως στον όμιλο του Europa League οι Ερυθρόμαυροι είναι δεύτεροι, έχοντας κερδίσει τρεις βαθμούς σε μονομαχίες με ΑΕΚ Λάρνακας (2:1) και Φενέρμπαχτσε (1:2).

Ντιναμό Κιέβου

Η Ντιναμό Κιέβου έχασε από τη Φενέρμπαχτσε (1:2) και την ΑΕΚ Λάρνακας (0:1) με ελάχιστη διαφορά στο σκορ, θέτοντας υπό μεγάλη αμφιβολία τη συμμετοχή της στην εαρινή φάση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Στην UPL οι «λευκο-μπλε» καθυστερούν, όπως αποδεικνύει η δύσκολη νίκη τους με σκορ 1-0 επί της Μινάι.

Πρόβλεψη

Από αγωνιστική άποψη η Ρεν δείχνει πολύ πιο εντυπωσιακή από τους Κιεβίτες και ο παράγοντας του γηπέδου θα παίξει υπέρ των Γάλλων. Οπότε μην υπολογίζετε σε μια αίσθηση σε αυτό το ζευγάρι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ρεν και το σύνολο είναι κάτω από 4,5 με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *