The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεν εναντίον Μπορντό: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ренн-Бордо-20.11b

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ροαζόν Παρκ

Η Λιγκ 1 Γαλλίας θα μας ευχαριστήσει στις 20 Νοεμβρίου με δύο αγώνες, οι πρώτοι που θα βγουν στο πεδίο θα Ρεν και Μπορντό.

«Ερυθρόμαυροι» χρειάζονταν ξεκούραση

Για την Ρεν αυτή η σεζόν είναι ένα ορόσημο στο ότι η ομάδα έκανε το ντεμπούτο της στο ομαδικό στάδιο του Champions League. Το γεγονός είναι πολύ σημαντικό, ωστόσο, ο σύλλογος δεν μπορεί να παίξει σε δύο μέτωπα, δεν υπάρχει αρκετό βάθος του ρόστερ. Στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, οι «ερυθρόμαυροι» σημείωσαν μόνο έναν βαθμό σε τρία παιχνίδια και θα αγωνιστούν για την τρίτη θέση στο κουαρτέτο με την Κρασνοντάρ. Η Ρεν ξεκίνησε με αυτοπεποίθηση στη Λιγκ 1, η ομάδα είχε κιόλας προβάδισμα, αλλά ήταν δύσκολο να συνδυαστεί με το Τσάμπιονς Λιγκ, στα πέντε τελευταία παιχνίδια ο σύλλογος κέρδισε μόνο μία νίκη, γι’ αυτό και έπεσε στην τρίτη θέση. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα έχασε από την εξασθενημένη ΠΣΖ με σκορ 0:3. Αυτό το διάλειμμα πρέπει να είναι καλό για την ομάδα. Πέντε παίκτες δεν θα βοηθήσουν την Ρεν στον προσεχή αγώνα λόγω τραυματισμών.

Οι Γιρονδίνοι δεν εντυπωσιάζουν

Η Μπορντό δεν μπορεί να καυχηθεί με υψηλά αποτελέσματα, μόνο 12 βαθμούς σε δέκα γύρους. Τώρα ο σύλλογος είναι μόλις 12ος στο πρωτάθλημα. Οι Γιρονδίνοι έχουν καλή άμυνα, μόνο τέσσερις σύλλογοι χάνουν λιγότερα στο πρωτάθλημα. Αλλά στην επίθεση επικρατεί χάος, σκόραρε μόνο 8 γκολ, λιγότερα σκόραρε μόνο η τελευταία Ντιζόν. Πριν από το διάλειμμα ο σύλλογος υπέστη δύο ήττες: εκτός έδρας από τη Μονακό 0:4 και από τη Μονπελιέ εντός έδρας 0:2.

Προσωπικές συναντήσεις

Η Μπορντό δεν μπορεί να κερδίσει ενάντια στους «ερυθρόμαυρους» ήδη σε επτά συνεχόμενες αναμετρήσεις, 4 ήττες και 3 ισοπαλίες. Την περασμένη σεζόν οι ομάδες κατάφεραν να παίξουν μόνο έναν αγώνα, τότε εντός έδρας κέρδισε η Ρεν με σκορ 1:0.

Πρόβλεψη αγώνα

Μας περιμένει δύσκολος αγώνας, δεν είναι σαφές σε τι κατάσταση θα επιστρέψουν οι σύλλογοι μετά το διάλειμμα. Η Ρεν είναι ένα μικρό φαβορί, αλλά η ομάδα έχει απώλειες προσωπικού, και η Μπορντό πρέπει να δείχνει κάτι αυτή τη σεζόν. Πιστεύουμε ότι το παιχνίδι θα είναι κλειστό, εξαιτίας αυτού δεν θα υπάρξουν πολλές επικίνδυνες στιγμές. Η πρόβλεψή μου είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *