The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεν εναντίον Μονπελιέ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Ренн-Монпелье-29.08b

Πρωτάθλημα Γαλλία

Σάββατο, 29 Αυγούστου 2020, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γαλλία. Ρεν. Στάδιο Roason Park

Η δεύτερη αγωνιστική ημέρα της Λιγκ 1 θα σηματοδοτηθεί από μια ενδιαφέρουσα συνάντηση μεταξύ του μελλοντικού συμμετέχοντα στο Τσάμπιονς Λιγκ και της ισχυρής μεσαίας ομάδας Μονπελιέ.

Ρεν                     

Στην σεζόν 2019/20 η Ρεν τερμάτισε για πρώτη φορά στην ιστορία της τόσο ψηλά, στην τρίτη θέση. Δεδομένων των μικρών αλλαγών στη σύνθεση των Βρετόνων, δεν έχουν εξασθενήσει το καλοκαίρι. Την παραμονή η ενδεκάδα του Stefan σημείωσαν στρατηγικά σημαντική ισοπαλία 1:1 με τον άμεσο ανταγωνιστή Λιλ.

Μονπελιέ

Είναι μάλλον δύσκολο να κρίνουμε την αγωνιστική φόρμα της Μονπελιέ, καθώς αυτή η ομάδα δεν έχει ξεκινήσει ακόμη στο νέο πρωτάθλημα. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι οι Paladins ολοκλήρωσαν την προηγούμενη εκστρατεία στην όγδοη θέση. Έκτοτε, είχαν μόνο τέσσερις φιλικούς αγώνες με την Στρασβούργο (1:2), την Μπαστία (2:2), την Ροντέζ (3:1) και την Μετς (1:1).

Πρόβλεψη

Πριν από έξι μήνες η Ρεν συνέτριψε την Μονπελιέ με σκορ 5:0 στο Roazon Park. Δεν νομίζω ότι οι Βρετόνοι θα επαναλάβουν αυτόν το σκορ. Ωστόσο, η κατάσταση του ξεκάθαρου φαβορί του ζευγαριού δικαιολογημένα ανήκει σ’ αυτούς. Επιπλέον, οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν μπει ακόμη στο πλήρες παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Ρεν με απόδοση 2,085.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *