The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ εναντίον Μπάγερν Μονάχου: πρόβλεψη για τον αγώνα

SALZBURG, AUSTRIA - NOVEMBER 03: Robert Lewandowski is tackled by Mohamed Camara of RB Salzburg during the UEFA Champions League Group A stage match between RB Salzburg and FC Bayern Muenchen at Red Bull Arena on November 03, 2020 in Salzburg, Austria. Football Stadiums around Europe remain empty due to the Coronavirus Pandemic as Government social distancing laws prohibit fans inside venues resulting in fixtures being played behind closed doors. (Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images)

Champions League – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Ρεντ Μπουλ Αρένα

Νέα εβδομάδα είναι η ώρα για την επανέναρξη του Champions League. Εξάλλου, στο κύριο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ξεκινούν τα πλέι οφ. Από τους πρώτους, την Τετάρτη, θα παίξουν μεταξύ τους οι γεωγραφικοί γείτονες, Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ και Μπάγερν Μονάχου. Διαφέρουν όμως πολύ στην κατηγορία. Τι μπορεί να βοηθήσει τους Αυστριακούς να αντισταθούν άξια στα φαβορί;

Η Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ έφτασε στον μακροπρόθεσμο στόχο της

Οι «ταύροι» έχουν καταφέρει εδώ και καιρό να μετατραπούν στον αδιαμφισβήτητο νούμερο 1 σύλλογο στην πατρίδα τους την Αυστρία. Αλλά αυτή η χώρα δεν αναφέρεται ιδιαίτερα στον ποδοσφαιρικό κόσμο. Και, όπως και άλλοι κολοσσοί αντίστοιχων κατηγοριών, αυτή η ομάδα ονειρευόταν να λάμψει στο Champions League. Για πολύ καιρό ήταν δυνατό μόνο να κάνει κάποιο θόρυβο στον όμιλο, όπως συνέβαινε, για παράδειγμα, με τον νεαρό Έρλινγκ Χόλαντ. Αλλά το περασμένο φθινόπωρο, η Red Bull απέκτησε ένα αρκετά «περαστικό» γκρουπ και στο τέλος μπόρεσε να κερδίσει τη 2η θέση εκεί. Σε διαμάχη για εκείνη τη θέση απέκλεισαν την έμπειρη και φιλόδοξη Σεβίλλη! Τώρα όμως θα είναι δύσκολο για τους παίκτες του Yaissle. Οι χειμερινές διακοπές ήταν μεγάλες και μόλις τον Φεβρουάριο ξεκίνησαν οι επίσημοι αγώνες.

Η Μπάγερν Μονάχου είναι πολύ καλή, αλλά υπάρχουν επιφυλάξεις

Το «Star of the South» θεωρείται δικαίως ένα από τα φαβορί του τουρνουά – δεν είναι τυχαίο που πριν από λίγο καιρό, με τον «Hansi» Flick, κατάφεραν να κερδίσουν το τίτλο. Τώρα οι Γερμανοί είχαν εκατό τοις εκατό στατιστικά στη φάση των ομίλων. Επιπλέον, κέρδισαν το μέγιστο όχι μόνο με τη Ντιναμό Κιέβου και την Μπενφίκα, αλλά και με την Μπαρτσελόνα. Τους «μπλαουγκράνα» δεν άφησαν καν να περάσουν στα πλέι οφ! Στην Bundesliga η ομάδα έχει σημειώσει μια τόσο μεγάλη διαφορά που την άνοιξη ο Nagelsmann και η παρέα του μπορούν να ξεκουραστούν εδώ, χρησιμοποιώντας αλλαγές, και να δώσουν ό,τι καλύτερο στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Το μόνο ενοχλητικό είναι ότι στους αγώνες των πλέι οφ ο Τζούλιαν υπέστη τη μεγαλύτερη αποτυχία μέχρι στιγμής στο Μόναχο. Η ομάδα του έχασε 0-5 από την Γλάντμπαχ και αποκλείστηκε στα πρώτα στάδια του Κυπέλλου Γερμανίας. Στους φίλαθλους μένει μόνο να ελπίζουν ότι ήταν ένα επώδυνο αλλά χρήσιμο μάθημα και τα φαβορί τους δεν θα επιτρέψουν να επαναληφθεί. Αν και στο πρωτάθλημα πριν από αυτή τη συνάντηση κατάφεραν να δώσουν τη θέση τους στην Μπόχουμ. Δεν πειράζει, ήταν χρήσιμο, εξαιρετικά επίκαιρο.

Προηγούμενοι αγώνες

Σε επίσημο επίπεδο, οι γείτονες έπαιξαν όχι πολύ καιρό πριν, το 2020, στη φάση των ομίλων του Champions League. Τότε η Μπάγερν δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα με τη Ρεντ Μπουλ: 6-2 στην Αυστρία, 3-1 στη Γερμανία.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν Μονάχου είναι απίθανο να κερδίσει με τόσο μεγάλο σκορ όπως πέρσι. Όμως θα ποντάρουμε στους φιλοξενούμενους με χάντικαπ -1,5 και απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *