The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ισπανία) εναντίον Μονακό (Μονακό): προγνωστικά για στοίχημα

РеалСосьедад-Монако-30.09

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Β– 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021, 7:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Σαν Σεμπαστιάν. Στάδιο Ρεάλ Σεγκούρος

Στον δεύτερο γύρο του Europa League αντιπρόσωποι του Ομίλου Β θα αναμετρηθούν Ρεάλ Σοσιεδάδ και Μονακό.

Ρεάλ Σοσιεδάδ

Ήττα 2:4 από τη Μπαρτσελόνα στον εναρκτήριο γύρο της La Liga είναι η μοναδική για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στην τρέχουσα εκστρατεία μέχρι στιγμής. Το πραγματικό ποδόσφαιρο επέτρεψε στον Churi-urdin να ανέβει στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και στο Europa League να σημειώσει στρατηγικά σημαντική ισοπαλία 2:2 με την PSV Αϊντχόφεν.

Μονακό

Ταυτόχρονα, η Μονακό νίκησε το αουτσάιντερ του ομίλου τη Στουρμ 1:0, χάρη σ’ αυτό για κάποιο διάστημα έγινε το κύριο φαβορί πρόκρισης στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού. Και στο πρωτάθλημα, μετά από θεαματικές νίκες επί της Σαιτν-Ετιέν (3:1) και Κλερμόντ (3:1), οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν σε μια λίγο πολύ αποδεκτή όγδοη θέση.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες είναι περίπου ίσες, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο παράγοντας της έδρας και των κερκίδων θα παίξει υπέρ της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Σε γενικές γραμμές, οι Ισπανοί έχουν πολύ πιο σοβαρή στάση στο Europa League από τους εκπροσώπους του γαλλικού πρωταθλήματος. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκης της Ρεάλ Σοσιεδάδ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *