The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ισπανία) εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία): πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалСосьедад-МанчестерЮнайтед-18.02b

Europa League – Γύρος των 32 – Φάση 1 από 2

Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2021, 9:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Τουρίνο. Στάδιο Allianz

Ένας από τους κεντρικούς αγώνες του γύρου των 32 του Europa League θα διεξαχθεί στην ουδέτερη αρένα στο Τορίνο, όπου η Ρεάλ Σοσιεδάδ θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ρεάλ Σοσιεδάδ

Η επιστροφή της Ρεάλ Σοσιεδάδ στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό αποδείχθηκε επιτυχημένη, με αποτέλεσμα, τερμάτισε δεύτερη σε ένα δύσκολο γκρουπ με τους Νάπολι, AZ και Ριέκα. Από την άλλη πλευρά, τα πράγματα των Churi-urdin στο εθνικό πρωτάθλημα έχουν επιδεινωθεί αισθητά. Μόνο τρεις νίκες στα τελευταία δεκατρία παιχνίδια και οι Βάσκοι έπεσαν στην έκτη θέση.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι επίσης πολύ μακριά από τη βέλτιστη κατάστασή της, μετά την ισοπαλία 3-3 με την Έβερτον και 1-1 με τη Γουέστ Μπρομ, μετακόμισαν στην τρίτη θέση στην Premier League. Οι «κόκκινοι διάβολοι» μπήκαν στο Europa League διαμέσου του Champions League, όπου δεν κατάφεραν να φτάσουν στα πλέι οφ μέσω των ΠΣΖ και ΡΜ Λειψίας.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλες ελπίδες για τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, οπότε παίζουν εδώ με άτυπο ρεαλιστικό τρόπο. Δεν περιμένω υψηλή απόδοση από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τουλάχιστον στον πρώτο γύρο της μονομαχίας τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3 με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *