The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Σοσιεδάδ εναντίον ΡΜ Λειψίας: πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалСосьедад-РБЛейпциг-24.02

Γιουρόπα Λιγκ

Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022, 7:45 μ.μ.

Reale Arena

Στις 24 Φεβρουαρίου η Ρεάλ Σοσιεδάδ και η ΡΜ Λειψίας θα παίξουν το δεύτερα παιχνίδι τους στα πλαίσια των 32 του Europa League.Το προγνωστικό για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοίμασαν οι ειδικοί του site μας.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ αποτυγχάνει σε δύο μέτωπα

Κρίνοντας από τα τελευταία αποτελέσματα της Ρεάλ Σοσιεδάδ, είναι δύσκολο να συμμετέχει σε διάφορα τουρνουά. Σε έξι αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, ο σύλλογος πέτυχε μόνο μία νίκη. Στον τελευταίο γύρο της Πριμέρα, η ομάδα απέτυχε εντελώς στο ντέρμπι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο – 0:4, όλα τα γκολ δέχθηκαν στο τελευταίο τρίτο του αγώνα. Οι «Βασιλικοί» είναι έβδομοι στη βαθμολογία, τέσσερις βαθμούς πίσω από το τοπ-4. Πέντε παίκτες δεν θα μπορέσουν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο λόγω τραυματισμών.

Οι «ταύροι» φαίνονται θεαματικοί

Από τον διορισμό του Domenico Tedesco ως προπονητή της ΡΜ Λειψίας, η ομάδα άρχισε αμέσως να δείχνει θεαματικό ποδόσφαιρο και να πετυχαίνει υψηλά αποτελέσματα. Οι «ταύροι» ανέβηκαν στην τέταρτη θέση της Bundesliga, αν και προηγούνται των δύο ανταγωνιστών τους μόνο σε πρόσθετους δείκτες. Για τον σύλλογο προτεραιότητα πρέπει να είναι το πρωτάθλημα και το εθνικό κύπελλο, όπου υπάρχει ευκαιρία να κερδίσουν τρόπαιο. Στον τελευταίο γύρο οι «ταύροι» νίκησαν συντριπτικά εκτός έδρας τη Χέρτα Βερολίνου 6:1. Ο σύλλογος έχει μόνο μία απώλεια προσωπικού πριν από αυτή τη μάχη.

Το πρώτο παιχνίδι

Αν κοιτάξετε τα στατιστικά των σουτ στο πρώτο ματς, η ΡΜ Λειψίας είχε τεράστιο πλεονέκτημα – 20:3, αλλά το σκορ του αγώνα ήταν 2:2 και οι «ταύροι» αναγκάστηκαν να καλύψουν τη διαφορά κιόλας.

Πρόβλεψη

Στην αναμέτρηση δύο δυνατών συλλόγων, οι φορείς στοιχημάτων δεν είναι έτοιμοι να δώσουν πλεονέκτημα σε κάποιον. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ θα πρέπει να δείχνει καλύτερη από ό,τι στο πρώτο παιχνίδι, άλλωστε μετράει ο παράγοντας της έδρας. Περιμένουμε από τους αντιπάλους να παλέψουν σκληρά και ποντάρουμε στην ανταλλαγή των τερμάτων (απόδοση 1,67).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *