The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Σοσιεδάδ εναντίον Οσασούνα: προγνωστικά για τον αγώνα

Реал Сосьедад

Πρωτάθλημα Ισπανίας
Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2022, 5:15 μ.μ.
Reale Arena

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ και η Οσασούνα εξέπληξαν ευχάριστα στο αρχικό τμήμα της ισπανικής La Liga, οι οποίες βρίσκονται στο γκρουπ των κορυφαίων. Και είναι αξιοσημείωτο ότι, έχοντας επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους μετά από μεγάλο διάλειμμα, είναι αυτές οι ομάδες που συναντώνται στο Σαν Σεμπαστιάν. Ποιος θα κερδίσει αυτό το ντέρμπι των Βάσκων; Οι αναγνώστες του ιστότοπου έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό προγνωστικό για έναν σημαντικό αγώνα στις 31 Δεκεμβρίου 2022.
Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει δείξει καλές δυνατότητες εδώ και πολύ καιρό
Το «Churri Urdin» δεν θεωρείται μεγιστάνας του ισπανικού ποδοσφαίρου. Αλλά έχουν μια καλή ομάδα, η οποία, υπό τον σημερινό προπονητή (και πρώην ποδοσφαιριστή), Imanol Alguacil, κατάφερε να κερδίσει τρόπαιο, το πρώτο μετά από πολλά χρόνια, κατακτώντας το κύπελλο. Αυτό όμως που δεν πέτυχε ήταν η επιστροφή στο Champions League. Και ήδη αρκετές φορές είχε καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά στη συνέχεια πέφτουν σταθερά. Τι θα γίνει τώρα; Και πάλι υπήρξε μια καλή έκταση τον Αύγουστο-Νοέμβριο: 8 νίκες και 26 βαθμοί σε 14 ματς, μόνο οι αποδόσεις της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα είναι καλύτερες. Τι θα γίνει όμως τώρα, μετά από αυτό το διάλειμμα; Στο κύπελλο σημείωσαν 5-0 τον Δεκέμβριο, αλλά με έναν ελάχιστα γνωστό αντίπαλο.
Η Οσασούνα συνεχίζει να προοδεύει
Οι «Παμπλονιάνοι» έχουν γίνει τώρα ένα άλλο καλό παράδειγμα μιας πραγματικά «προπονητικής» ομάδας. Η πρόοδός τους συνδέεται με τη δουλειά εδώ του Yagoba Arrasate, ο οποίος, παρεμπιπτόντως, δεν ξεκίνησε πολύ επιτυχημένα στο Σαν Σεμπαστιάν. Έχοντας επιστρέψει τους νέους του παίκτες από τη Segunda, μπόρεσε να τους μετατρέψει σε μια δυνατή μεσαία ομάδα της Πριμέρα Ντιβισιόν. Την περασμένη σεζόν, για παράδειγμα, κατάφεραν να τερματίσουν στο top 10. Τώρα όμως κατάφεραν να σημειώσουν 7 νίκες και 23 βαθμούς σε 14 αγώνες. Αρκεί να πούμε ότι η Αθλέτικ που κλείνει την τετράδα του Champions League έχει μόλις 1 βαθμό παραπάνω… Από την άλλη η Βιγιαρεάλ που είναι 9η έχει μόλις 2 βαθμούς λιγότερους.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Οσασούνα έχει να κερδίσει σε επίσημους αγώνες εδώ και 10 χρόνια, από το 2012. Επιπλέον, και οι 3 τελευταίοι αγώνες ήταν υπέρ της Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Πρόβλεψη
Η Ρεάλ Σοσιεδάδ παίζει εντός έδρας με έναν βολικό αντίπαλο. Ποντάρουμε στην επόμενη νίκη του στην επερχόμενη αναμέτρηση (απόδοση 2,0).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *