The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Σοσιεδάδ εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалСосьедад-Барселона-21.04_cr

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022, 10:30 μ.μ.

Reale Arena

Στις 21 Απριλίου, θα υπάρξουν τέσσερις συναντήσεις στην Πριμέρα, θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην αναμέτρηση μεταξύ της Ρεάλ Σοσιεδάδ και της Μπαρτσελόνα, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτό ετοιμάστηκε από τους ειδικούς μας.

Σε καλή κατάσταση η Ρεάλ Σοσιεδάδ

Με 6 γύρους πριν από το τέλος της σεζόν της La Liga η Ρεάλ Σοσιεδάδ βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, 5 βαθμούς πίσω από τους 4 πρώτους. Θέλει μόνο δύο βαθμούς για την πέμπτη Μπέτις, ενώ υπάρχει ένα παιχνίδι στο χέρι, με τον σύλλογο της Σεβίλλης σημειώθηκε η εντός έδρας ισοπαλία στον τελευταίο γύρο. Η ομάδα είναι αήττητη στο πρωτάθλημα πέντε σερί παιχνίδια, κερδίζοντας 11 βαθμούς σε αυτό το διάστημα. Το κύριο πρόβλημα της Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι η επίθεση, ακριβώς ένα γκολ ανά παιχνίδι κατά μέσο όρο, ακόμη και κάποιοι αουτσάιντερ σκοράρουν περισσότερα. Πέντε παίκτες δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα σε αυτή τη συνάντηση.

Οι Καταλανοί βρίσκονται σε παρακμή

Η Μπάρτσα έχει προχωρήσει σε ένα εκπληκτικό αήττητο σερί 15 αγώνων, μετά το οποίο έχει ήδη καταφέρει να δεχτεί δύο φορές. Πρώτα, οι Καταλανοί αποκλείστηκαν από το Europa League, όπου ήταν τα κύρια φαβορί, χάνοντας εντός έδρας από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2:3. Στον τελευταίο γύρο της Πριμέρα, οι παίκτες του Τσάβι κατάφεραν να χάσουν εντός έδρας από τη μέτρια Κάντιθ 0:1. Μέχρι στιγμής η Μπαρτσελόνα είναι δεύτερη, αλλά μπροστά από τη Σεβίλλη και την Ατλέτικο Μαδρίτης μόνο σε πρόσθετους δείκτες, έχοντας ένα παιχνίδι στο χέρι. Ο σύλλογος έχει τέσσερις απώλειες προσωπικού πριν από αυτόν τον αγώνα.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι συχνά παίζουν παραγωγικό ποδόσφαιρο, οι Καταλανοί έχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα στις αντιμέτωπες συναντήσεις. Στον πρώτο γύρο η Μπάρτσα κέρδισε την εντός έδρας νίκη με σκορ 4:2, ο Μπρέιθγουέιτ έγινε ο ήρωας της συνάντησης, ένα διπλό και μια ασίστ είναι στο λογαριασμό του, αυτές είναι όλες οι παραγωγικές ενέργειες του ποδοσφαιριστή αυτή τη σεζόν.

Πρόβλεψη

Εφόσον και οι δύο ομάδες χρειάζονται νίκη, είναι πολύ πιθανό να δούμε παιχνίδι με αντεπιθέσεις. Η Μπάρτσα είναι φαβορί, αλλά αν κρίνουμε από τις τελευταίες συναντήσεις, οι Καταλανοί έχουν χάσει την αυτοπεποίθηση τους. Πιστεύουμε ότι οι ομάδες μπορούν και πάλι να δείξουν αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, οπότε ποντάρουμε στο σύνολο πάνω από 2,5 γκολ με απόδοση 1,91.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *