The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Σοσιεδάδ εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 14 Δεκεμβρίου 2019

РеалСосьедад-Барселона-14.12b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ανοέτα

Η Λιγκ Για τη Μπαρτσελόνα, ήρθε η ώρα για μερικούς “γύρους πρωταθλητών”. Την Τετάρτη, η λέσχη θα κρατήσει τελικά το “El Classico” με την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά πριν από αυτό θα υπάρξει μια άλλη δοκιμή – με τη μορφή ενός ταξιδιού στην Άνωτα, με την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Θα είναι δυνατόν να αποφευχθεί η διαρροή εκεί; Προετοιμάζουμε μια πρόβλεψη για αυτό το ενδιαφέρον αγώνα Σάββατο στις 14 Δεκεμβρίου 2019.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ καταλαβαίνει τι ευκαιρία έχει αυτή τη σεζόν

Στους «τσούρι ουρντίν» την μια εποχή που έπαιζε ακόμα ο πολύ νέος Αντουάν Γκριεζμάν, δόθηκε η ευκαιρία να παίξουν στο Champions League. Για άλλη φορά η ομάδα δεν έχει ανέβει τόσο ψηλά και σύμφωνα με τα αποτελέσματα της περασμένης σεζόν έμεινε τελείως χωρίς ευρωπαϊκά κύπελλα. Αλλά με ένα τόσο μειωμένο φορτίο, και με τη ύφεση των σταθερών φαβορί όπως η Βαλένθια και η Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν την ευκαιρία να ανταγωνιστούν για την 4η θέση. Η ομάδα βρίσκεται εκεί, ωστόσο, μόνο σε πρόσθετους δείκτες είναι μπροστά από τη Χετάφε. Οι παίκτες του Imanol Alguasil σκόνταψαν σοβαρά στον τελευταίο γύρο, όταν δεν μπορούσαν να βάλουν ούτε ένα γκολ στο τέρμα της Βαγιαδολίδ, ο αγώνας έληξε με λευκή ισοπαλία. Παρεμπιπτόντως, η Ρεάλ Σοσιεδάδ τώρα έχει μόνο 1 νίκη στα 4 τελευταία παιχνίδια. Με αυτόν τον ρυθμό, θα είναι δύσκολο να διατηρήσει όχι μόνο τη θέση στη ζώνη του Champions League, αλλά και απλά μεταξύ των υποψηφίων για ευρωπαϊκούς αγώνες.

Η Μπαρτσελόνα, παρά την κριτική, εξακολουθεί να ηγείται παντού

Οι «μπλαουγκράνα» πρόωρα κέρδισαν σε αρκετά δύσκολο όμιλο στο Champions League. Αυτό επέτρεψε να δοθεί η ανάπαυση στους Pique, Sergi Roberto και, κυρίως, στον Μέσι, δεν τους πήραν καν στο Μιλάνο για τον αγώνα του τελευταίου γύρου του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου κατά της Ίντερ. Επιπλέον, ο Ernesto Valverde δεν ασχολήθηκε να σκεφτεί τραυματισμούς, δηλώνοντας ευθέως ότι κατευθύνθηκε από την επιθυμία να δώσει στον Λιονέλ Μέσι την ευκαιρία να προετοιμαστεί καλύτερα για τα επόμενα παιχνίδια. Ο Αργεντινός παίζει τώρα όπως ταιριάζει στον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας, θυμηθείτε μόνο το χατ ρικ στη Μαγιόρκα το Σαββατοκύριακο. Ο Γκριεζμάν και ο Σουάρες  (με το αριστούργημά του) διακρίθηκαν με γκολ, προσθέτοντας από ένα ασίστ στον αρχηγό, φαίνεται σιγά-σιγά εμφανίζεται η «χημεία» με τον Γάλλο στους συνεργάτες του. Αλλά στην άμυνα εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετά προβλήματα. Ακόμα και ο Ter Stegen, ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο, έλαβε 2 γκολ από την ταπεινή Μαγιόρκα.

Προηγούμενοι αγώνες

Τον Απρίλιο τα γκολ του Langle και του Alba έφεραν μια δύσκολη νίκη στους «μπλαουγκράνα». Η Ρεάλ Σοσιεδάδ συχνά διοργανώνει πάλη σ’ αυτούς, αλλά η Μπαρτσελόνα έχει ήδη κερδίσει 7 προσωπικούς αγώνες.

Πρόβλεψη

Είναι απίθανο ο επερχόμενος αγώνας θα διεξαχθεί σε ένα ριζικά διαφορετικό σενάριο. Οι «τσούρι ουρντίν» θα προσπαθήσουν να πιούν αίμα της πρωταθλήτριας, αλλά είναι απίθανο να πιάσουν βαθμούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με απόδοση 1,76.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *