The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Σοσιεδάδ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалСосьедад-МанчестерЮнайтед-03.11

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – Αγωνιστική 6/6

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2022, 7:45 μ.μ.

Estadio Anoeta

Το Γιουρόπα Λιγκ, βέβαια, αναφέρεται πολύ χαμηλότερα από το Τσάμπιονς Λιγκ. Υπάρχουν όμως και εκεί δυνατοί σύλλογοι υψηλού επιπέδου. Ένα τέτοιο ζευγάρι θα παίξει στο Σαν Σεμπαστιάν: η Ρεάλ Σοσιεδάδ θα φιλοξενήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Βέβαια η αξία του τουρνουά είναι μικρή, αν και η τύχη της 1ης θέσης θα κριθεί εδώ. Ποιος θα την πάρει; Το τμήμα ειδικών του ιστότοπου έχει συντάξει πρόβλεψη για τον ενδιαφέρον αγώνα στις 3 Νοεμβρίου 2022.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ δείχνει 100% αποτέλεσμα σε αυτό το τουρνουά

Το «Churri Urdin» στο σύνολό του είναι τώρα πιο διατεθειμένο να ξοδέψει ενέργεια και προσοχή στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Υπάρχει μια μεγάλη ευκαιρία να φτάσουν επιτέλους στην 4η θέση (ευτυχώς, η Σεβίλλη έχει χάσει σοβαρά τη δυναμική) και, κατά συνέπεια, να πάρουν την ευκαιρία να παίξουν στο Champions League. Ωστόσο, οι Ισπανοί παίρνουν παραδοσιακά στα σοβαρά το Europa League. Επιπλέον, κατάφεραν να ξεκινήσουν με νίκη στο Old Trafford,- εκεί το μοναδικό γκολ πέτυχε από το σημείο του πέναλτι ο Brais Mendez. Με αουτσάιντερ, Ομόνοια και Σερίφ, έπαιξαν με το μέγιστο αποτέλεσμα, χωρίς καν να ιδρώσουν ουσιαστικά.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπόρεσε να πετύχει καλά αποτελέσματα και με παίκτες του πάγκου

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» μοιάζουν πολύ με τον επόμενο αντίπαλό τους. Είναι επίσης ένας σύλλογος που επικεντρώνεται το φθινόπωρο στον αγώνα για επιτυχία στην εγχώρια αρένα (και, παρεμπιπτόντως, επίσης το αίτημα δεν είναι να κερδίσει ένα τρόπαιο, αλλά απλώς να είναι στους 4 πρώτους). Φυσικά, όλα είναι πιο περίπλοκα στην Πρέμιερ Λιγκ και ο ανταγωνισμός είναι μια τάξη μεγέθους υψηλότερος από ό,τι στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Οπότε στο Γιουρόπα Λιγκ, ο τεν Χαγκ βάζει τους σημερινούς εφεδρικούς, άλλο πράγμα που τώρα εκεί εντάσσεται και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αυτή την εκδοχή δεν είχε αρκετή δύναμη για να πάρει τουλάχιστον μια ισοπαλία με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία αποδείχτηκε πιο παρακινημένη και συγκεντρωμένη τον Σεπτέμβριο. Αλλά πιο πέρα η κλάση των «Μανκουνιανών» ήταν αρκετή για να δείξουν 100% αποτέλεσμα με τα αουτσάιντερ, συνέτριψαν τόσο τους Κύπριους όσο και τους Μολδαβούς. Τυπικά, αυτό τους επιτρέπει να διεκδικήσουν την 1η θέση, αλλά για αυτό πρέπει να κερδίσουν στο Σαν Σεμπαστιάν, και όχι ελάχιστα.

Προηγούμενοι αγώνες

Οι ομάδες έχουν ήδη συναντηθεί στο παρελθόν, το 2013 και το 2021. Τότε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημείωσε το ίδιο, θετικό για τον εαυτό της, σενάριο: νίκη και ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Αν κρίνουμε από τις αποδόσεις, περιμένουν εκδίκηση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά ούτε αυτός ούτε η Ρεάλ Σοσιεδάδ χρειάζεται πραγματικά να σπαταλούν ενέργεια σε αυτόν τον αγώνα. Φαίνεται ωραίο το στοίχημα στο under 3,0 με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *