The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτη εναντίον Βιγιαρεάλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалМадрид-Вильярреал-23.05

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 22 Μαΐου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Alfredo Di Stefano

Στην Ισπανία βρήκαν δυνατότητα να παρατείνουν τη τελευταία περιοδεία για περισσότερες ημέρες. Αλλά όλα τα ζευγάρια, όπου παραμένει η ίντριγκα, θα παίξουν ταυτόχρονα, το Σάββατο. Συμπεριλαμβανομένης της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θα φιλοξενήσει τη Βιγιαρεάλ, ελπίζοντας για λάθος μεταξύ Ατλέτικο και Βαγιαδολίδ. Θα καταφέρουν οι «μαρέγκες» να κερδίσουν;

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει τον τελευταίο της αγώνα υπό την καθοδήγηση του Ζιντάν

Οι «γαλάκτικος» μετά την επιστροφή του Ζινεντίν κατάφερε να παίξει επιτυχημένη περασμένη σεζόν. Αλλά για αυτό φαίνεται έχει ξοδευτεί όλη τη δύναμη ο Γάλλος (αν και οι κυνικοί πιστεύουν ότι βιάζεται να μετακομίσει σε πιο άνετη δουλειά στη Γιουβέντους, την οποία πρέπει να επιστρέψει στην κορυφή). Χωρίς να λάβει ούτε έναν νεοφερμένο για έναν ολόκληρο χρόνο, αλλά αποδυναμωμένη σοβαρά από τραυματισμούς (μετράνε περίπου 60 τραυματισμούς ανά Temporada), η ομάδα πολέμησε με αξιοπρέπεια, κατάφεραν να φτάσουν στους ημιτελικούς του Champions League και να τερματίσουν ακριβώς πάνω από την Μπαρτσελόνα στην τελική κατάταξη της Πριμέρα. Επιπλέον, μπορεί να αρπάξει το τρόπαιο ακόμη και τώρα: η Ατλέτικο είναι 2 βαθμούς μπροστά και αν παίξει ισοπαλία, απλά θα πρέπει να κερδίσει. Έπειτα όλα θα αποφασιστούν από το πλεονέκτημα των «μαρέγκων» σε προσωπικές συναντήσεις.

Η Βιγιαρεάλ μπορεί να επιλέξει διαφορετικά πρότυπα συμπεριφοράς

Το «κίτρινο υποβρύχιο», σε αντίθεση με το μεγάλο μέρος των ευρωπαϊκών συλλόγων, δεν θα αφήσει ελευθέρους τους παίκτες μετά το Σαββατοκύριακο. Μετά από 4 ημέρες, οι παίκτες του Ουνάι Εμέρι θα παίξουν εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Διακυβεύεται η νίκη στο Europa League, η οποία θα τους επιτρέψει να προκριθούν στο Champions League. Φυσικά, κανείς δεν θα κατηγορήσει το προπονητικό επιτελείο εάν αποφασίσει να ξεκουράσει τους παίκτες πριν από έναν τόσο σημαντικό αγώνα. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει ακόμα ένα «πουλί στα χέρια» όπως η 6η θέση στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Θα βοηθήσει την ομάδα να πάει κατευθείαν στη φάση των ομίλων, παρακάμπτοντας τα προκριματικά όχι νέου και ακατανόητου League of Conferences, αλλά του συνηθισμένου Europa League. Αλλά για αυτό πρέπει να κερδίσει περισσότερους βαθμούς στον τελευταίο γύρο από οποιονδήποτε από τους ανταγωνιστές, Μπέτις ή Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Βιγιαρεάλ έχει παίξει καλά τα τελευταία χρόνια με τη Ρεάλ Μαδρίτης: έχει μόνο 2 ήττες σε 7 τελευταίες συναντήσεις, συμπεριλαμβανομένης και της τρέχουσας Πριμέρα, όταν το «κίτρινο υποβρύχιο» εντός έδρας κατάφερε να σημειώσει ισοπαλία 1-1 παρά το γρήγορο γκολ του αντιπάλου.

Πρόβλεψη

Σε άλλες συνθήκες η Βιγιαρεάλ θα μπορούσε να βάλει τρικλοποδιά στην κουρασμένη Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά ο Εμέρι προφανώς θα φυλάξει τη δύναμη πριν από τον τελικό του Europa League. Οπότε στοιχηματίζουμε στη νίκη των «γαλάκτικος» με χάντικαπ -1 και απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *