The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Χετάφε: πρόβλεψη για τον αγώνα

June 18, 2020, Valdebebas, MADRID, SPAIN: Toni Kroos of Real Madrid looks on during the spanish league, LaLiga, football match played between Real Madrid and Valencia at Alfredo Di Stefano Stadium on June 18, 2020 in Valdebebas, Madrid, Spain. The Spanish La Liga is restarting following its break caused by the coronavirus Covid-19 pandemic. (Credit Image: Global Look Press/Keystone Press Agency)

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2021, 10:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Θα υπάρξει απόλυτη ηρεμία στα κύρια πρωταθλήματα στις 9 Φεβρουαρίου, το κύριο μέρος των αγώνων θα διεξαχθεί σε εθνικά κύπελλα. Ωστόσο, βρήκαμε έναν αγώνα στην Πριμέρα Ντιβισιόν, οπότε προσφέρουμε την πρόβλεψη μας για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε.

Οι «μαρέγκες» αγωνίζονται για τη δεύτερη θέση

Οι παίκτες της Ζινεντίν Ζιντάν φαίνονται βαριά και ασταθές αυτή τη σεζόν. Η ομάδα έχει ήδη αποκλειστεί από το Ισπανικό Κύπελλο και προκρίθηκε στα πλέι οφ του Champions League με μεγάλες περιπέτειες. Στην Πριμέρα Ντιβισιόν ο βασικός στόχος θα είναι να περάσουν την Μπάρτσα στον αγώνα για τη δεύτερη θέση, τώρα οι Μαδριλένιοι μοιράζονται αυτή τη γραμμή με τους Καταλανούς. Δεν έχει νόημα να σκεφτούν το τίτλο στο πρωτάθλημα, η διαφορά πίσω από την Ατλέτικο Μαδρίτης είναι 7 βαθμοί και οι «στρωματάδες» έχουν δύο παιχνίδια σε εφεδρεία. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα κέρδισε πολύ σκληρή νίκη επί του αουτσάιντερ Ουέσκα 2:1, ο κεντρικός αμυντικός Rafael Varane σημείωσε διπλό. Ορισμένοι παίκτες δεν θα παίξουν ξανά λόγω τραυματισμών, οι πιο απτές απώλειες είναι οι Ramos, Carvajal, Azar.

Η Χετάφε στενοχωρεί πολύ

Η τρέχουσα σεζόν για την Χετάφε προς το παρόν είναι ανεπιτυχής, η ομάδα δεν είναι τόσο άβολος αντίπαλος, όπως ήταν στα τελευταία πρωταθλήματα. Ο σύλλογος είναι μόλις 13ος στην Πριμέρα και πρέπει να μείνει όσο μακριά γίνεται από τη ζώνη υποβιβασμού, από την οποία απέχει μόλις 4 βαθμούς. Η Χετάφε έχει να κερδίσει τρεις συνεχόμενους αγώνες, έχοντας σημειώσει μόνο έναν βαθμό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και διαφορά τερμάτων 1:8. Στον τελευταίο γύρο υπήρξε συντριπτική ήττα από τη Σεβίλλη με σκορ 0:3.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ακόμη αυτή τη σεζόν, αν και τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ένα τεράστιο πλεονέκτημα για τη Ρεάλ Μαδρίτης σε αντιπαραθέσεις. Οι «μαρέγκες» έχουν κερδίσει 12 από τους 13 τελευταίους αγώνες, ενώ η Χετάφε δεν έχει σκοράρει τέσσερις συνεχόμενους αγώνες.

Πρόβλεψη

Σημειώνουμε αμέσως ότι πρόκειται για αναβλημένο αγώνα του πρώτου γύρου, αν και αυτό δεν έχει μεγάλη σημασία. Και οι δύο αντίπαλοι δεν είναι σε βέλτιστη κατάσταση, εκτός από το ότι οι «μαρέγκες» έχουν πολλά προβλήματα προσωπικού. Στις αποδόσεις των φορέων στοιχημάτων, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το φαβορί, δεν θα μπορούσε διαφορετικά. Πιστεύουμε ότι η βασιλική ομάδα θα επικρατήσει για άλλη μια φορά επί βολικού αντίπαλου. Στοιχηματίζουμε σε ξεκάθαρη νίκη των παικτών του Ζιντάν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *