The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Χετάφε: προγνωστικά για στοίχημα

РеалМадрид-Хетафе-09.04_cr

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 9 Απριλίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Πριμέρα, θα συναντηθούν η Ρεάλ Μαδρίτης και η Χετάφε, το προγνωστικό για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοίμασαν οι ειδικοί μας.

Οι «μαρέγκες» έχουν θάρρος

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μια καλή σεζόν, ο σύλλογος προηγείται στην Πριμέρα, 12 βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Μπάρτσα, οι Καταλανοί έχουν ένα παιχνίδι στο χέρι. Στον τελευταίο γύρο οι Μαδριλένιοι νίκησαν τη Θέλτα Βίγκο με σκορ 2:1. Ξεχωριστά, αξίζει να σημειωθεί η επιτυχία στο Champions League, όπου η ομάδα παραλίγο να φτάσει στα ημιτελικά, επειδή κέρδισε την Τσέλσι εκτός έδρας αυτήν την εβδομάδα 3:1, ένα χατ-τρικ σημείωσε ο Μπενζεμά. Για τον σύλλογο το πρωτάθλημα είναι προτεραιότητα, αλλά τώρα μάλλον θα προσπαθήσει να παλέψει σε δύο μέτωπα. Τρεις παίκτες δεν θα μπορέσουν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο λόγω τραυματισμών, αν και κανένας από αυτούς δεν είναι βασικός.

Η Χετάφε φαίνεται καλή

Αυτή τη σεζόν, η Χετάφε χρειάστηκε να αντέξει πολύ χρόνο στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα, αλλά μετά την αλλαγή προπονητή, σημειώθηκε μια επιθυμητή ανακάλυψη. Η ομάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με έξι βαθμούς διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στον τελευταίο γύρο, κατάφερε να αρπάξει νίκη στη μάχη με τη Μαγιόρκα εντός έδρας 1:0, το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στο τέλος της συνάντησης. Η Χετάφε έχει μόνο μία απώλεια προσωπικού πριν από αυτή τη συνάντηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο, η Χετάφε κατάφερε μια αιφνιδιαστική νίκη 1-0 επί της Ρεάλ Μαδρίτης, αυτή η αποτυχία ήταν μόνο μία από τις τρεις αποτυχίες στο τρέχον πρωτάθλημα.

Πρόβλεψη

Δύσκολη μάχη, αν και το φαβορί εδώ είναι προφανές, το θέμα είναι ότι η Ρεάλ χρειάζεται νίκη με «λίγο αίμα» για να σώσει δυνάμεις για την ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η Χετάφε συχνά δημιουργεί πολλά προβλήματα στις «μαρέγκες», αυτό μπορεί να συμβεί σε αυτό το ματς. Θεωρούμε πολύ λογικό να ποντάρουμε στο under 2,5 γκολ με απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *