The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалМадрид-Челси-27.04

Champions League – Ημιτελικός – Φάση 1 από 2

Τρίτη, 27 Απριλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Alfredo Di Stefano

Στις 27 Απριλίου, στο Champions League, θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός αγώνας μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων προετοιμάστηκε από τους ειδικούς μας.

Η Ρεάλ Μαδρίτη περνάει δύσκολα τώρα

Η Ρεάλ Μαδρίτης έπαθε πλήγμα λόγω της ιστορίας με τη Σούπερ Λιγκ, οι παίκτες δεν έχουν καμία σχέση με αυτήν, αλλά η ένταση είναι σαφώς αισθητή. Ο σύλλογος έπαιξε ισοπαλία δύο φορές, στους τρεις τελευταίους αγώνες της Πριμέρα Ντιβισιόν, εναντίον της Μπέτις και της Χετάφε στον πίνακα αποτελεσμάτων ήταν μηδενικά. Ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση οι «μαρέγκες» είναι δεύτερες στο πρωτάθλημα, 2 βαθμούς πίσω από τον ηγέτη, η Μπαρτσελόνα, η οποία έχει ένα παιχνίδι στο αποθεματικό, υστερεί σε επιπλέον βαθμούς. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο κύριος ειδικός στο Champions League, άξια κατάφερε να περάσει στα πλέι οφ την Αταλάντα και τη Λίβερπουλ. Σίγουρα, τέσσερις παίκτες δεν θα παίξουν σε αυτήν τη συνάντηση, συμπεριλαμβανομένου του Ramos, χωρίς τον οποίο έχουν μάθει να τα βγάζουν πέρα. Αλλά η απουσία του Kroos, εάν δεν παίξει, θα είναι πιο απτή.

Η Τσέλσι είναι επίσης διχασμένη μεταξύ τουρνουά

Οι «μπλε» αγωνίζονται σοβαρά στην Πρέμιερ Λιγκ για να μπουν στο πρώτο κουαρτέτο. Τώρα ο σύλλογος καταλαμβάνει την επιθυμητή τέταρτη θέση, στον τελευταίο γύρο κατάφεραν να νικήσουν τον άμεσο ανταγωνιστή Γουέστ Χαμ 1:0. Η διαφορά από την πέμπτη θέση είναι 3 βαθμούς, εδώ θα είναι αδύνατο να χαλαρώσουν μέχρι τον τελευταίο γύρο. Η Τσέλσι έφτασε επίσης στον τελικό του FA Cup, όπου θα πολεμήσει την Λέστερ. Στους προημιτελικούς του Champions League οι Λονδρέζοι δεν έδειχναν καλύτεροι από την Πόρτο, αλλά κατάφεραν να περάσουν με δυσκολία το κλαμπ του Λονδίνου. Ο Thomas Tuchel δεν μπορεί να βασιστεί μόνο στον Kovacic στην επερχόμενη μάχη.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι σύλλογοι έχουν μια μικρή ιστορία αναμετρήσεων, η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον τελικό του Cup Winners’ Cup, τότε η Τσέλσι κέρδισε σε μια επανάληψη με σκορ 2:1. Επίσης, οι ομάδες συναντήθηκαν το 1998 στη μάχη για το Σούπερ Κύπελλο UEFA, τότε οι Λονδρέζοι γιόρτασαν επίσης τη νίκη – 1:0. Οι αντίπαλοι έχουν συναντηθεί και σε άλλους αγώνες, αλλά δεν ήταν επίσημοι.

Πρόβλεψη

Μια εντελώς απρόβλεπτη μονομαχία, ο παράγοντας της έδρας ουσιαστικά δεν έχει σημασία. Η εμπειρία πρέπει να έρθει στο προσκήνιο, εδώ ένα προφανές πλεονέκτημα είναι από την πλευρά της Ρεάλ Μαδρίτης, επειδή οι Λονδρέζοι μπορεί απλά να εξαντληθούν ψυχολογικά. Οι «μαρέγκες» ξέρουν πώς να συντονιστούν σε αποφασιστικούς αγώνες, οπότε θεωρούμε λογικό να ποντάρετε στη νίκη της γηπεδούχου ομάδας με μηδενικό χάντικαπ (απόδοση 1,69).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *