The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Σεβίλλη: πρόβλεψη για τον αγώνα

Real-Madrid-1901

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου, Μαδρίτη

Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019, 5:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 20ου γύρου στην ισπανική La Liga θα είναι ο αγώνας μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Σεβίλλης. Μελλοντική γηπεδούχος σε αυτό το ζευγάρι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη. Πρώτον, η ίδια η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει αρκετά καλά τελευταία, παρά την ήττα από τη Λεγανές στο Κύπελλο. Και η Σεβίλλη εκτός έδρας δεν είναι τόσο ισχυρή όσο στην έδρα της. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η Ρεάλ και η Σεβίλλη είναι άμεσοι ανταγωνιστές για τη θέση στην κορυφή-4, κάθε μία από τις ομάδες ονειρεύεται τη νίκη το Σάββατο.

Ρεάλ Μαδρίτης

Μετά από 19 γύρους στο πρωτάθλημα Ισπανίας η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην 4η θέση με 33 πόντους στο ενεργητικό. Πριν από την ήττα από τη Λεγανές στο δεύτερο παιχνίδι του Κυπέλλου του Βασιλιά οι «μαρέγκες» νίκησαν τη Λεγανές με σκορ 3:0 στον πρώτο αγώνα της αναμέτρησης, και μετά, με σκορ 2:1 νίκησαν την Μπέτις στο «Estadio Benito Villamarín».

Εκτός έδρας πιο αδύναμα

Η Σεβίλλη στην τρέχουσα σεζόν σημείωσε 33 πόντους, τον ίδιο αριθμό έχει και η Ρεάλ, αλλά οι “ερυθρόλευκοι” λόγω των καλύτερων δευτερευόντων δεικτών βρίσκονται πιο ψηλά στην κατάταξη. Για την Σεβίλλη είναι σημαντικό να μην χάσει τον επερχόμενο αγώνα, ισοπαλία αποτελεί αποδεκτό αποτέλεσμα για αυτή την ομάδα. Συνολικά οι νότιοι έπαιξαν εκτός έδρας δέκα αγώνες, όπου σημείωσαν +3 =4 -3, η διαφορά τερμάτων είναι 18:14.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει αρκετά καλά εντός έδρας, όχι τόσο ισχυρά όσο στις προηγούμενες σεζόν, αλλά οι “μαρέγκες” έχουν 67% νικών στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Ενώ η Σεβίλλη δεν είναι τόσο επικίνδυνη εκτός έδρα όσο στο στάδιο Sanchez Pisjuane, οπότε στο επόμενο παιχνίδι το στοίχημα στην γηπεδούχο ομάδα φαίνεται λογικό. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση για τη συντριπτική ήττα από τη Σεβίλλη στον πρώτο γύρο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *