The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Σεβίλλη: προγνωστικά για στοίχημα

РеалМадрид-Севилья-28.11

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Η μάχη για την ηγεσία ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Σεβίλλη θα είναι η κύρια διακόσμηση του δέκατου πέμπτου γύρου της La Liga.

Ρεάλ Μαδρίτης

Στο δεύτερο μισό του φθινοπώρου, η Ρεάλ Μαδρίτης σημείωσε εξαιρετική κατάσταση, χάρη στην οποία συνέτριψε 2:1 την Μπαρτσελόνα, 2:1 την Έλτσε, 2:1 τη Ράγιο Βαγιεκάνο και 4:1 τη Γρανάδα, καθώς επίσης μοιράστηκε απροσδόκητα βαθμούς με την Οσασούνα 0:0. Ως αποτέλεσμα, η αναμενόμενη άνοδος στην πρώτη θέση με 30 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 32:14.

Σεβίλλη

Η απόδοση της Σεβίλλης είναι ελαφρώς πιο μέτρια: τρίτη θέση, 28 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 23:9. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο μήνα, οι Ανδαλουσιανοί έμειναν στη μνήμη για τις σίγουρες νίκες τους επί της Λεβάντε (5:3), της Οσασούνα (2:0) και της Μπέτις (2:0), οι οποίες αντικαταστάθηκαν από τις ισοπαλίες 1:1 με Μαγιόρκα και 2:2 με την Αλαβές.

Πρόβλεψη

Η Σεβίλλη κέρδισε τη μερίδα του λέοντος των βαθμών στην έδρα της, ενώ εκτός έδρας έχει χειρότερη απόδοση από το αναμενόμενο. Όσο για μένα, η πιο υψηλού επιπέδου Ρεάλ Μαδρίτης θα εκμεταλλευτεί αυτή την περίσταση και θα κερδίσει ολοκληρωτικά τη θέση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *