The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Σαχτάρ Ντονέτσκ: προγνωστικά για στοίχημα

РеалМадрид-Шахтер-03.11

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Δ – 4 αγωνιστική ημέρα από τις 6

Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2021, 7:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Από την Ουκρανία και πάλι στον βασικό γύρο του Champions League παίρνουν μέρος 2 σύλλογοι. Τα αποτελέσματα του 1ου γύρου, ωστόσο, δεν είναι πολύ καλά: 0 γκολ και 1 βαθμός ο καθένας. Θα καταφέρουν να ανεβάσουν ρυθμούς; Τουλάχιστον, θα είναι δύσκολο για τη Σαχτάρ του Ντόνετσκ, επειδή ταξιδεύει στη Μαδρίτη, στη Ρεάλ Μαδρίτης. Υπάρχουν πιθανότητες να αποφύγουν άλλη μια ήττα;

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε αρκετά καλά τη νέα σεζόν

Οι «μαρέγκες» την περασμένη σεζόν δεν κέρδισαν τίποτα. Έχασαν ξανά τον Ζινεντίν Ζιντάν και ο Φλορεντίνο Πέρεθ, έχοντας αφήσει τους Βαράν και Σέρχιο Ράμος να φύγουν, δεν μπόρεσε ποτέ να αποκτήσει τον πολυπόθητο Κιλιάν Μπαπέ, περιοριζόμενος με την υπογραφή ελεύθερου ατζέντη Alaba και, στη λήξη της προθεσμίας, του νεαρού Kamaving. Σε αυτό το φόντο, ήταν δύσκολο να περιμένουμε κάποιου είδους πρόοδο από τον Αντσελότι (ειδικά από τη στιγμή που τον Κάρλο έχουν απολύσει κάποτε εδώ). Ταυτόχρονα όμως ο Ιταλός τα πάει καλά. Υπάρχουν αστοχίες στην Πριμέρα Ντιβισιόν, αλλά και οι κύριοι ανταγωνιστές δεν σφάλλουν λιγότερα. Τον Οκτώβριο ο μάνατζερ των «γαλάκτικος» κέρδισε το πρώτο εκτός έδρας «El Clasico» στην καριέρα του. Στο Champions League τα αποτελέσματα εξακολουθούν να είναι αντιφατικά: 1-2 εντός έδρας με την Σερίφη, αλλά 1-0 στο Μιλάνο και 5-0 στο Κίεβο.

Η Σαχτάρ Ντονέτσκ είναι κοντά στο να αποτύχει στην ευρωπαϊκή εκστρατεία

Οι «ανθρακωρύχοι» μπορούν ήδη να θεωρούνται συχνοί συμμετέχοντες στο Champions League. Αν και αυτή τη φορά έμειναν χωρίς απευθείας εισιτήριο για τη φάση των ομίλων, αλλά μπόρεσαν να φτάσουν εκεί μέσα από μια δύσκολη πρόκριση, περνώντας την Γκενκ και την Μονακό (με τους Γάλλους, ωστόσο, ήταν ειλικρινά τυχεροί). Δεν μπορούν όμως να συνεχίσουν με το συνηθισμένο πνεύμα, να αγωνίζονται για τη θέση στα πλέι οφ. Αρχικά φάνηκε ότι η τρίτη θέση ήταν εξασφαλισμένη για τους Ουκρανούς Βραζιλιάνους. Αλλά η Σερίφη τους κέρδισε δικαιολογημένα στο Τιράσπολ, κάνοντας αυτό το έργο πιο δύσκολο. Μετά οι Μολδαβοί κέρδισαν και στην Ισπανία. Έτσι οι «ανθρακωρύχοι» κέρδισαν ελάχιστα από τη λευκή ισοπαλία με την Ίντερ εντός έδρας, ειδικά αφού μετά από αυτήν ο σύλλογος έχασε τον επιθετικό Τραορέ. Και απέτυχε εντελώς κόντρα στη Ρεάλ εντός έδρας.

Προηγούμενοι αγώνες

Την περασμένη σεζόν οι σύλλογοι έπαιξαν στο Champions League, τότε στη φάση των ομίλων η Σαχτάρ κέρδισε εντυπωσιακά τη Ρεάλ Μαδρίτης και στις δύο συναντήσεις. Ωστόσο, οι «γαλάκτικος», όχι οι «ανθρακωρύχοι», πέρασαν στα πλέι οφ και τον Οκτώβριο πήραν εκδίκηση στο Κίεβο.

Πρόβλεψη

Ανεβάζει στροφές η Ρεάλ, ενώ η Σαχτάρ δείχνει «ωμή». Ο σύλλογος της Μαδρίτης πρέπει να κερδίσει τόσο το 1ο ημίχρονο όσο και τον αγώνα (απόδοση 1.615).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *