The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον ΡΜ Λειψίας: πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалМадрид-РБЛейпциг-14.09

Champions League – Φάση των ομίλων – Όμιλος ΣΤ – Αγωνιστική 2/6

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Στις 14 Σεπτεμβρίου το ζευγάρι Ρεάλ Μαδρίτης – ΡΜ Λειψίας θα παίξει τον αγώνα τους στο Champions League. Η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων δημοσιεύεται στον πόρο μας.

Η Ρεαλ Μαδρίτη συνεχίζει να κερδίζει

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν άψογη μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, με την ομάδα να κερδίζει και τους επτά επίσημους αγώνες. Μιλάμε για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ UEFA, πέντε αγώνες La Liga και έναν αγώνα του Champions League. Στον πρώτο γύρο του ισχυρότερου Κυπέλλου Ευρώπης, οι «μαρέγκες» επικρατήσαν εκτός έδρας επί της Σέλτικ – 3:0. Όσον αφορά την εγχώρια αρένα, οι άνδρες του Αντσελότι κρατούν το προβάδισμα, δύο βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα. Στον τελευταίο γύρο, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε εντός έδρας τη Μαγιόρκα, αν και έχασε στο τέρμα της πρώτη – 4:1. Ένας εκ των αρχηγών της ομάδας, ο Καρίμ Μπενζεμά, τραυματίστηκε στη μάχη με τη Σέλτικ. Εκτός από τον Γάλλο, τρεις ακόμη παίκτες δεν θα μπορέσουν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Οι «ταύροι» θα προσπαθήσουν να καλύψουν τη διαφορά

Για την ΡΜ Λειψίας, η έναρξη αυτής της σεζόν αποδείχθηκε αποτυχημένη, η ομάδα έδειξε ένα αδύναμο παιχνίδι στην Bundesliga και στον πρώτο γύρο του Champions League έχασε εντός έδρας από την Σαχτάρ Ντόνετσκ – 1:4. Τέτοια αποτελέσματα ήταν ο λόγος για την απόλυση του Domenico Tedesco, ο Marco Rose έγινε ο καινούριος προπονητής, ο οποίος πανηγύρισε αμέσως τη νίκη με τη νέα ομάδα, αφού στον τελευταίο γύρο η ΡΜ Λειψίας κέρδισε την Ντόρτμουντ εντός έδρας – 3:0. Στην Bundesliga ο σύλλογος είναι μόλις δέκατος, 4 βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα. Δύο παίκτες δεν θα βγουν στο γήπεδο λόγω τραυματισμών.

Πρόβλεψη

Οι αντίπαλοι θα παίξουν μεταξύ τους για πρώτη φορά στην ιστορία, οι φορείς στοιχημάτων θεωρούν τη Ρεάλ Μαδρίτης ως το φαβορί του ζευγαριού, αν και οι αποδόσεις για την επιτυχία της ομάδας αυξάνονται σταδιακά. Αλλαγή προπονητή θα μπορούσε να έχει θετική επίδραση στη ΡΜ Λειψίας, οπότε περιμένουμε καλό παιχνίδι από τους «ταύρους». Στοίχημα για την ανταλλαγή των γκολ στο επερχόμενο αγώνα φαίνεται πολλά υποσχόμενο εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *