The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Ρεάλ Σοσιεδάδ: πρόβλεψη για τον αγώνα

RealMadrid-RealSociedad-10.02

Πρωτάθλημα Ισπανίας

“Σαντιάγο Μπερναμπέου”, Μαδρίτη

Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους κεντρικούς αγώνες του 23ου γύρου του πρωταθλήματος Ισπανίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Σε αυτό το ζευγάρι οι Μαδριλένιοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, αλλά μην ξεχνάτε ότι η ομάδα του Ζιντάν αυτή τη σεζόν δεν είναι τόσο σταθερή όσο στις παλιές εποχές. Αλλά το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για τους Βάσκους, οι οποίοι ξεκίνησαν καλά τη σεζόν, αλλά σιγά-σιγά έπεσαν, ίσως λόγω των επιβαρύνσεων. Σε κάθε περίπτωση το επερχόμενο παιχνίδι αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον, επειδή υπάρχουν δυο επιθετικές ομάδες, μπορείτε να περιμένετε μεγάλο αριθμό γκολ.

Δεν υπάρχει σταθερότητα

Η Ρεάλ Μαδρίτης κάθε παιχνίδι προσπαθεί να παίξει στο μέγιστο, αλλά δεν είναι πάντα δυνατό να κερδίσει. Μετά την μαγευτική νίκη επί τις Λα Κορούνια 7:1, υπήρχε αποτυχία στον εντός έδρας αγώνα εναντίον Λεγανές και ήττα από την μεσαία ομάδα 1:2. Στη συνέχεια οι «μαρέγκες» ήταν σε θέση να συντονιστούν στον αγώνα εναντίον της Βαλένθια και με αυτοπεποίθηση νίκησαν τον αντίπαλο με σκορ 4:1. Την περασμένη εβδομάδα η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενήθηκε και πάλι στη Βαλένθια, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τη Λεβάντε – ισοπαλία 2:2.

Χάνουν πολλά

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ στον τελευταίο γύρο κατάφερε τελικά να κερδίσει στο ισπανικό πρωτάθλημα μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες από τη Λεγανές, Μπαρτσελόνα, Βιγιαρεάλ και Θέλτα. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος Ισπανίας οι Βάσκοι είναι στη 14η θέση με 26 βαθμούς στο ενεργητικό. Σε γενικές γραμμές η κατάσταση στο τουρνουά δεν είναι και πολύ χάλια, αφού μέχρι τη ζώνη του Europa League μέχρι στιγμής θέλει μόνο 6 βαθμούς.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει χάσει στα 22 παιχνίδια στο ισπανικό πρωτάθλημα 40 γκολ, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης, εκτός άπο τα υψηλά κίνητρα για την επερχόμενη συνάντηση, έχει και μία από τις ισχυρότερες γραμμές της επίθεσης στον κόσμο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το ατομικό σύνολο της Ρεάλ Μαδρίτης πάνω από 2,5 με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *