The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Ρεάλ Βαγιαδολίδ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Real Madrid-Real Valladolid-3.11

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου, Μαδρίτη

Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018, 5:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η διοίκηση της Ρεάλ μετά την καταστροφική ήττα των “μαρέγκων” από τη Μπαρτσελόνα το περασμένο Σαββατοκύριακο απόλυσε τον Λοπετέγκι, αλλά δεν έχει βρει ακόμα αλλαγή γι’ αυτόν τον τεχνικό. Ο Κόντε αρνήθηκε και ο Ποκετίνο πήρε χρόνο να σκεφτεί. Εν τω μεταξύ η Ρεάλ στα μέσα της εβδομάδας κέρδισε συντριπτικά την ντροπαλή Μελίλια εκτός έδρας στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ισπανίας, και ο επόμενος αντίπαλος των “βασιλιάδων” στην Πριμέρα θα είναι η Ρεάλ Βαγιαδολίδ.

Μόνο ένατοι

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 10 γύρους στο πρωτάθλημα της Ισπανίας σημείωσε 14 βαθμούς, βρίσκεται στην 9η θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα είναι απαράδεκτο για μια τόσο ισχυρή ομάδα όπως η πρωτευουσιάνικη. Μετά από το διάλειμμα για τα παιχνίδια των εθνικών οι “μαρέγκες” έχασαν δύο φορές και κέρδισαν δύο φορές, εκτός από τη ντροπή στη Βαρκελώνη, η Ρεάλ έχασε από τη Λεβάντε εντός έδρας με σκορ 1:2.

Η Ρεάλ Βαγιαδολίδ στις πέντε τελευταίες συναντήσεις σημείωσε τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Οι λευκό-βιολετί έπαιξαν ισοπαλία με την Εσπανιόλ στο εντός έδρας παιχνίδι, ήταν ισχυρότεροι από τη Βιγιαρεάλ, την Ουέσκα, την Μπέτις και την Μαγιόρκα στο Κύπελλο του Βασιλιά. Ως για τον αρχάριο της ελίτ τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά, 16 βαθμούς μετά από 10 γύρους, 6η θέση στην κατάταξη. Εκτός έδρας η Βιγιαρεάλ είχε πέντε παιχνίδια στην La Liga: δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες, διαφορά τερμάτων είναι 5:3.

Πρόβλεψη

Μετά τη ντροπή στη Βαρκελώνη η Ρεάλ θα παίξει για πρώτη φορά μπροστά στους οπαδούς της, σίγουρα θα προσπαθήσει να τους ευχαριστήσει με σίγουρη νίκη επί του αρχάριου. Η Βαγιαδολίδ έπαιξε πολύ καλά το πρώτο μέρος της σεζόν, αλλά υπάρχουν μεγάλες αμφιβολίες αν αυτός ο σύλλογος θα είναι σε θέση να παρουσιάσει παρόμοια αποτελέσματα σε μακροπρόθεσμη βάση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *