The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον ΠΣΖ: πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалМадрид-ПСЖ-26.11b

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Α – 5 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου μας περιμένει τεράστιος αριθμός κορυφαίων αγώνων στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ένας από αυτούς θα είναι αναμφίβολα αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον ΠΣΖ, όπου οι «μαρέγκες» θα προσπαθήσουν να πάρει εκδίκηση για την ταπείνωση στο Παρίσι.

Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε το παιχνίδι της

Πολλοί επέκριναν τις «μαρέγκες» αυτή τη σεζόν, παρόλα αυτά η ομάδα έχει προσθέσει σημαντικά τον τελευταίο καιρό. Οι Μαδριλένιοι στον τελευταίο γύρο νίκησαν εντός έδρας την Ρεάλ Σοσιεδάδ 3:1, χάρη σ’ αυτό η ενδεκάδα του Ζιντάν συνεχίζει να μοιράζεται την πρώτη θέση με την Μπαρτσελόνα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στον όμιλο, έχοντας κερδίσει 7 βαθμούς σε τέσσερις γύρους, νίκη αρκεί για να εγγυηθεί την πρόκριση στα πλέι-οφ. Τον τελευταίο καιρό ο Hazard και ο Modric φαίνονται καλύτερα, σκοράρει τακτικά ο Benzema, το παιχνίδι παίρνει ωραίο σχήμα.

Οι Παριζιάνοι δεν έχουν πάντα αρκετά κίνητρα

Για την ΠΣΖ στο πρωτάθλημα όλα είναι εξοικειωμένα, η ομάδα έχει ήδη φύγει μπροστά με μεγάλο περιθώριο και δεν αισθάνεται ανταγωνισμό στη Λιγκ 1. Όλα είναι περίφημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ , όπου οι Παριζιάνους ηγούνται στον όμιλο και έχουν εγγυηθεί την πρόκριση στα πλέι-οφ. Παρά τους συχνούς τραυματισμούς των Neymar, Mbappe, Cavani, η ομάδα έχει άτομα να παίξουν. Σημαντικό ρόλο διαδραματίζει ο Di Maria, σκοράρει τακτικά ο Icardi. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε την επιστροφή του Kaylor Navas στη Μαδρίτη, όπου απέκτησε τόσα πολλά τρόπαια. Με όλες τις νίκες των Παριζιάνων, δεν υπάρχει κάποια αξιοπιστία· πρόσφατα η ομάδα έχασε από το αουτσάιντερ του πρωταθλήματος πολύ εύκολα. Ακριβώς το ίδιο μπορεί να συμβεί και στο Τσάμπιονς Λιγκ , δεν είναι σαφές πότε θα αποτύχει.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν εμπειρία προσωπικών αντιπαραθέσεων, σε αυτό το Τσάμπιονς Λιγκ  οι Παριζιάνοι νίκησαν τη Ρεάλ Μαδρίτης εντός έδρας με σκορ 3-0. Προς υπεράσπιση των Μαδριλένιων μπορούμε να πούμε ότι τότε η σύνθεση δεν ήταν καλοστημένη, η ομάδα δεν άξιζε τότε μια τέτοια ήττα.

Πρόβλεψη

Δεν είναι εύκολο να κάνουμε πρόβλεψη για τον αγώνα ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την ΠΣΖ, ακόμα και οι bookmakers δυσκολεύονται να δώσουν προτίμηση σε κάποια, οι «μαρέγκες» έχουν αποκτήσει καλή φόρμα και θα προσπαθήσουν να οργανώσουν πρόκριση από την όμιλο στην έδρα τους. Και για τους Παριζιάνους πρέπει τώρα να παίξουν οι ηγέτες Mbappe, Neymar, οι οποίοι επιτέλους είναι καλά. Λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των αστεριών του αγώνα, αναμένουμε παραγωγική μάχη και προτείνουμε στοίχημα «το σύνολο είναι πάνω από 3 γκολ». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3 γκολ με απόδοση 1,86.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *