The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

RealMadrid-Barcelona-30.07

Διεθνές Κύπελλο πρωταθλητριών

Τόπος διεξαγωγής: “Hard Rock Stadium“, Miami Gardens, Φλόριντα

Ημερομηνία αγώνα: 30/07/2017 3:05 π.μ. Ώρα Ελλάδας

Στα αμερικανικά γήπεδα ποδοσφαίρου συνεχίζεται το Διεθνές Κύπελλο πρωταθλητριών και την ερχόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί το ισπανική Clásico μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων δεν βγάζουν κανέναν από τους αντιπάλους φαβορί, η γραμμή στην Ρεάλ και Μπάρτσα είναι σχεδόν ίση, κάτι που μπορούμε να συμφωνήσουμε, γιατί οι ομάδες βρίσκονται σε περίπου ίσια κατάσταση, αλλά την ίδια στιγμή η Μπαρτσελόνα έχει πολύ πιο υψηλό κίνητρο για να κερδίσει στο επερχόμενο παιχνίδι, επειδή αυτή η ομάδα  στη σεζόν 2016 – 17 σχεδόν τίποτα δεν κέρδισε.

Δύο ήττες

Η Ρεάλ Μαδρίτης στο Διεθνές Κύπελλο πρωταθλητριών δεν έδειξε τον καλύτερο ποδόσφαιρο και έχει ήδη δύο ήττες από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Μάντσεστερ Σίτι. Με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κανονική διάρκεια του αγώνα καταγράφηκε η ισοπαλία 1:1, αλλά στα πέναλτι οι «διάβολοι» ήταν ισχυρότεροι. Με τη Μάντσεστερ Σίτι η Ρεάλ Μαδρίτης γενικά δεν κατάφερε πολλά: ήττα 1:4 ήταν εντελώς δικαιολογημένη.

Δύο νίκες

Σε αντίθεση με τη Ρεάλ Μαδρίτης η Μπαρτσελόνα έχει κερδίσει τα δύο ματς της στο Διεθνές Κύπελλο πρωταθλητριών, πρώτα στη Γιουβέντους 2:1, και στη συνέχεια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1:0. Αυτά τα αποτελέσματα δείχνουν ότι για το διοικητικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα, το οποίο μπορεί να ονομαστεί νέο, έχει σημασία το τρέχον τουρνουά στις ΗΠΑ, σε αντίθεση με την ίδια τη Ρεάλ Μαδρίτης, οπότε από την Μπάρτσα θα πρέπει να αναμένουμε τη μέγιστη ενεργοποίηση στο επερχόμενο παιχνίδι.

Πρόβλεψη

Σύμφωνα με τη σύνθεση οι μελλοντικοί αντίπαλοι έχουν ισότητα, αλλά από την άποψη των κινήτρων η Μπαρτσελόνα έχει ένα σαφές πλεονέκτημα, το οποίο θα πρέπει να επηρεάσει το αποτέλεσμα της επικείμενης συνάντησης. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στην Μπαρτσελόνα φαίνεται μια καλή επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: η Μπαρτσελόνα  δε θα χάσει με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *