The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалМадрид-Барселона-20.03_cr

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 20 Μαρτίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Οι διοργανωτές άφησαν για το τέλος τον πιο ενδιαφέρον αγώνα του ερχόμενου Σαββατοκύριακου, όχι μόνο στην Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας, αλλά και σε όλο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η Μαδρίτη θα φιλοξενήσει άλλο ένα «El Clasico» – η Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει με την Μπαρτσελόνα. Θα καταφέρει ο Τσάβι αυτή τη φορά να κερδίσει τον πιο έμπειρο Αντσελότι;

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αποκτήσει τη βέλτιστη φόρμα

Οι  «μαρέγκες» την περασμένη εβδομάδα έδειξαν για άλλη μια φορά την υψηλή τους κλάση. Κατάφεραν να εκδικηθούν την ΠΣΖ για την ήττα στο Παρίσι. Επιπλέον, η κατάσταση ήταν όσο πιο περίπλοκη γινόταν όταν ο Mbappe σκόραρε ξανά στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Δεν πειράζει, οι «γαλάκτικος» μαζεύτηκαν και ο Μπενζεμά έκανε χατ-τρικ στο 2ο ημίχρονο. Τώρα αυτή η εξαιρετική φόρμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κλείσει γρήγορα το ζήτημα της επιστροφής του τίτλου στην Πριμέρα, αυτό θα τους επιτρέψει να εστιάσουν στον αγώνα στους καθοριστικούς γύρους του Champions League. Μετά τη νίκη επί της Μαγιόρκα 10 γύρους πριν τη λήξη, το προβάδισμα έναντι της Σεβίλλης είναι 10 βαθμούς.

Η Μπαρτσελόνα χρειάζεται να κερδίσει για διάφορους λόγους

Οι «μπλαουγκράνα» είχαν πτώση όχι για πρώτη σεζόν. Όταν έφυγε και ο Μέσι, ήταν ξεκάθαρο ότι η ομάδα αντιμετωπίζει μια εξαιρετικά σοβαρή πρόκληση, την οποία ο Κούμαν δεν κατάφερε να δεχτεί με αξιοπρέπεια. Ο Ρόναλντ αποχαιρέτησε τη θέση του κατά τη διάρκεια του 1ου γύρου, αλλά εκείνη τη στιγμή η ομάδα βίωνε ήδη σοβαρή πτώση. Ο Τσάβι, ένας πραγματικός θρύλος της Μπαρτσελόνα, θα έπρεπε να είχε βγάλει την ομάδα από κρίση. Δεν του πήγαν όλα καλά, ήταν και αποκλεισμός από το Champions League και ήττες στο Σούπερ Καπ και στο Cope. Αλλά σταδιακά κατάφεραν να κερδίσουν δυναμική στην Πριμέρα, καθώς μπήκαν στο παιχνίδι και οι αρχάριοι του χειμώνα. Ιδιαίτερα καλός είναι ο Aubameyang, ο οποίος βολεύτηκε γρήγορα στην Ισπανία και άρχισε γρήγορα να σκοράρει σε τακτική βάση. Μην ξεχνάτε το Europa League. Εντός έδρας οι «κούλες» δεν κατάφεραν να σκοράρουν και, ως εκ τούτου, να κερδίσουν τη Γαλατασαράι. Οπότε την Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη έπρεπε να βάλουν όλα τα δυνατά. Η νίκη ήταν δύσκολη: δέχθηκαν πρώτοι και μόνο μετά σημείωσαν το 2-1.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει χάσει για 6 συνεχόμενες φορές από τον βασικό της αντίπαλο. Όμως μετά από 4 σερί νίκες, στο Σούπερ Καπ, ο βασικός χρόνος έληξε ισόπαλος και μόλις στο 8ο λεπτό της παράτασης ο Βαλβέρδε έγραψε το τελικό 3-2.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα έχει βελτιωθεί, αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς για να στοχεύσει στην επιτυχία στη Μαδρίτη. Ποντάρουμε στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά θα ασφαλιστούμε με «μηδενικό» χάντικαπ (απόδοση 1,65).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *