The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалМадрид-Барселона-10.04

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 10 Απριλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Alfredo Di Stefano

Ο κεντρικός αγώνας αυτού του Σαββατοκύριακου στην Ευρώπη θα είναι αναμφίβολα η αντιπαράθεση Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μπαρτσελόνα, η πρόβλεψη για τον αγώνα μεταξύ των δύο ισπανικών σούπερ κλαμπ προετοιμάστηκε από τους αναλυτές του πόρου μας. Τι να περιμένετε από το El Classico αυτή τη φορά.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίζεται σε δύο μέτωπα

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ένα τεράστιο βήμα προς τους ημιτελικούς του Champions League αυτήν την εβδομάδα, νικώντας τη Λίβερπουλ 3-1 εντός έδρας. Οι αντίπαλοι έπαιξαν πολύ αδύνατα, αλλά πρέπει επίσης να αποτίσουμε φόρο τιμής στις «μαρέγκες», οι οποίες, έχοντας τεράστια προβλήματα στην άμυνα, έπαιξαν πολύ καλά. Ο Βινίσιους Ζούνιορ διακρίθηκε με διπλό σε εκείνον τον αγώνα, σκόραρε από περάσματα από τον Kroos και τον Modric. Στο πρωτάθλημα η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ακόμα τρίτη, αλλά εδώ ο αγώνας για τον τίτλο θα είναι καυτός, η διαφορά από τη δεύτερο Μπάρτσα αποτελεί δύο βαθμούς και από την πρώτη Ατλέτικο τρεις. Ο Ramos, ο Varan και ο Carvajal δεν θα παίξουν, ενώ ο Azar δεν έχει ανακάμψει ακόμα.

Η Μπάρτσα έχει την ευκαιρία για ένα χρυσό διπλό

Η Μπαρτσελόνα έχει παίξει πολύ αδύνατα αυτή τη σεζόν, τώρα διεκδικεί και το διπλό στην Ισπανία. Οι Καταλανοί έχουν ήδη αποκλειστεί από το Champions League, έχοντας χάσει από την ΠΣΖ στα πλέι οφ. Αλλά στην Πριμέρα Ντιβισιόν σχεδόν έφτασαν την Ατλέτικο, η οποία έχει πέσει πολύ, η διαφορά από τους «στρωματάδες» είναι μόνο ένα βαθμό. Στο Ισπανικό Κύπελλο η Μπάρτσα κατάφερε να φτάσει στον τελικό, όπου θα πρέπει να αγωνιστεί για το τρόπαιο με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Όσον αφορά τα αποτελέσματα, η ομάδα βρίσκεται σε άνοδο, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι ο Μέσι και η παρέα του δείχνουν το καλύτερο ποδόσφαιρο.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι σύλλογοι πραγματοποίησαν τεράστιο αριθμό συναντήσεων πρόσωπο με πρόσωπο, παίζοντας με διαφορετική επιτυχία. Στον πρώτο γύρο η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας νίκη με σκορ 3:1.

Πρόβλεψη

Φυσικά, είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεχωρίσεις ένα φαβορί σε μια τέτοια αντιπαράθεση, αρχικά δόθηκε ένα μικρό πλεονέκτημα στους Μαδριλένιους, τώρα η Μπάρτσα έχει πλεονέκτημα σε εισαγωγικά. Θα είναι πραγματικά μια απρόβλεπτη μάχη, όπου πολλά εξαρτώνται από το σχέδιο τακτικής για το παιχνίδι, τη διάθεση και την εφαρμογή των στιγμών. Θα ήθελα να πιστεύω ότι οι αντίπαλοι θα μας ευχαριστήσουν με αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, οπότε εδώ ποντάρουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *