The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

RealMadrid-Barcelona-23.12

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 2:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Ο κεντρικός αγώνας του επόμενου Σάββατου στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο θα είναι χωρίς αμφιβολία το ισπανικό Clasico: η Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» θα φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα. Αυτή τη φορά η έναρξη του αγώνα θα είναι πολύ νωρίς, ο προσανατολισμός προς την ασιατική αγορά είναι στο ύψιστο. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των γηπεδούχων, αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Μπαρτσελόνα δεν πρέπει να υποτιμάται, αυτή η ομάδα είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, η τελευταία ήττα της Μπάρτσα χρονολογείται από το ξεκίνημα της σεζόν και στους αγώνες του Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Ισχυρότεροι στον κόσμο

Η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε την περασμένη εβδομάδα στα ΗΑΕ, όπου επιβεβαίωσε τον τίτλο της ισχυρότερης ομάδας των συλλόγων στον κόσμο. Οι αντίπαλοι των «μαρέγκων» στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων ήταν Al-Jazeera και Γκρέμιο, και οι δύο νίκες της Μαδρίτης ήταν ελάχιστες. Στην κατάταξη της Πριμέρα Ντιβισιόν η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην τέταρτη θέση, έχει στο ενεργητικό 31 βαθμούς, χάνει από την Μπαρτσελόνα 11 βαθμούς.

Θα βολευτούν με την ισοπαλία

Η Μπαρτσελόνα ηγείται στην κατάταξη του ισπανικού πρωταθλήματος, έχει έξι βαθμούς χάντικαπ από τον πλησιέστερο διώκτη – Ατλέτικο, δηλαδή ακόμα και στην περίπτωση ήττας στο επόμενο παιχνίδι το θετικό χάντικαπ θα διατηρηθεί. Ο Valverde είναι πρακτικός τεχνικός, είναι πιο σημαντικό για αυτόν το αποτέλεσμα της ομορφιάς, κάτι που έχει αποδειχθεί πρόσφατα στα παιχνίδια εναντίον της Βαλένθια και Γιουβέντους, όταν η Μπάρτσα δεν περιφρονούσε να κρατήσει την απαιτούμενη ισοπαλία, οπότε στο επερχόμενο παιχνίδι μην περιμένετε οι Καταλανοί να παίξουν με νούμερο ένα σύνθεση.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει όχι την καλύτερη σεζόν, με τη νίκη στο επερχόμενο παιχνίδι μπορεί να απλοποιήσει σε μεγάλο βαθμό το έργο της να καλύψει τη διαφορά στο βαθμολογικό πίνακα με την Μπαρτσελόνα. Την ίδια στιγμή δεν θα είναι εύκολο να σπάσει τις αμυντικές γραμμές της Μπάρτσα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: προσωπικό under της Ρεάλ Μαδρίτης 2,0 με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *