The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μπέτις: πρόβλεψη για τον αγώνα

SEVILLE, SPAIN - SEPTEMBER 26: Nabil Fekir of Real Betis is challenged by Daniel Carvajal of Real Madrid during the La Liga Santander match between Real Betis and Real Madrid at Estadio Benito Villamarin on September 26, 2020 in Seville, Spain. Sporting stadiums in Spain remain under strict restrictions due to the Coronavirus Pandemic as Government social distancing laws prohibit fans inside venues resulting in games being played behind closed doors. (Photo by Fran Santiago/Getty Images)

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2022, 5:15 μ.μ.

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπέτις έχουν ξεκινήσει καλά τη σεζόν και θα αναμετρηθούν στον τέταρτο γύρο της La Liga.

Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης, αν και δεν επιδεικνύει το καλύτερό της ποδόσφαιρο, αλλά λόγω των δυνατών νικών επί της Αλμερία (2:1), της Σέλτα (4:1) και της Εσπανιόλ (3:1), επιβεβαιώνει την υψηλή της θέση. Συνολικά, οι Blancos πέτυχαν εννέα βαθμούς με διαφορά τερμάτων 9:3 και δικαίως προηγούνται του βαθμολογικού πίνακα.

Μπέτις

Η απόδοση της Μπέτις δεν είναι πολύ χειρότερη – οι ίδιοι εννέα βαθμοί, διαφορά τερμάτων 6:1 και η δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στην αρχή της εκστρατείας τους οι Βέρντι Μπλάνκος δεν είχαν τους πιο τρομερές αντιπάλους: Έλτσε (3:0), Μαγιόρκα (2:1) και Οσασούνα (1:0), οι επιτυχίες στα ματς με οποίες τις ομάδες ήταν γνωστές εκ των προτέρων.

Πρόβλεψη

Οι γηπεδούχοι που έχουν περισσότερο στάτους θεωρούνται τα προφανή φαβορί αυτού του ζευγαριού, ωστόσο, δεν είναι απρόσβλητοι από αποτελεσματικά λάθη στην άμυνα. Είμαι σίγουρος ότι η Μπέτις, η οποία έχει ισχυρές δυνατότητες στην επίθεση, θα εκμεταλλευτεί αυτή τη συγκυρία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,64.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *