The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалМадрид-МанчестерСити-04.05_cr

Champions League – Ημιτελικός – Φάση 2 από 2

Τετάρτη, 1 Μαΐου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Η προσοχή όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου την Τετάρτη θα τραβήξει η πρωτεύουσα της Ισπανίας, όπου θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας των ημιτελικών του Champions League μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων δημοσιεύεται στον πόρο μας.

Τα «ζαχαρωτά» είναι πολύ σίγουροι για τον εαυτό τους

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξασφάλισε αυτές τις ημέρες τον τίτλο στη Liga επικρατώντας εντός έδρας της Εσπανιόλ με σκορ 4-0. Η ομάδα έχει ήδη καταφέρει να πανηγυρίσει δυναμικά και είναι έτοιμη για νέα κατορθώματα. Το ότι τα «ζαχαρωτά» έχουν ακόμα πιθανότητες για τον τελικό είναι ήδη μεγάλη επιτυχία, γιατί στο πρώτο παιχνίδι ήταν σαφώς χειρότερες από τον αντίπαλο. Οι Μαδριλένιοι δυσκολεύτηκε να περάσουν την ΠΣΖ και την Τσέλσι, αλλά η ομάδα έχει πνεύμα πρωταθλητισμού και πολλοί έχουν εμπειρία στην κατάκτηση του Champions League. Τέσσερις παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη λόγω τραυματισμών.

Μεγάλη πρόκληση για τους «πολίτες»

Η Mansity μπορεί επίσης να κερδίσει τον τίτλο στην εγχώρια αρένα, αλλά θα είναι δύσκολο να το κάνει πρόωρα, επειδή η Λίβερπουλ κρέμεται στην ουρά, μόλις ένα βαθμό πίσω. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Γκουαρδιόλα νίκησαν εκτός έδρας τη Λιντς, με σκορ 4:0. Η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένα παλιό όνειρο των «πολιτών», καθώς ο σύλλογος δεν έχει κερδίσει ποτέ αυτό το τουρνουά, αν και την περασμένη σεζόν κατάφερε να φτάσει στον τελικό. Η ομάδα δείχνει πλέον ποιοτικό ποδόσφαιρο και αξίζει να παίξει στο βασικό ματς της σεζόν του Champions League. Ο σύλλογος έχει τρεις απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη συνάντηση.

Το πρώτο παιχνίδι

Οι ομάδες έκαναν βασιλικό δώρο στον πρώτο τους αγώνα, σημειώνοντας επτά γκολ για δύο, η Μάντσεστερ Σίτι πανηγύρισε τη νίκη 4:3. Ας προσέξουμε ότι το αποτέλεσμα δεν αντιστοιχεί στο παιχνίδι, οι «πολίτες» θα μπορούσαν να πετύχουν άλλα 2-3 γκολ, ενώ οι Μαδριλένοι πραγματοποίησαν ουσιαστικά όλες τους τις ευκαιρίες.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων εντυπωσιάστηκαν ξεκάθαρα από το παιχνίδι στο Μάντσεστερ, ακόμη και στη δεύτερη συνάντηση οι παίκτες του Γκουαρδιόλα θεωρούνται μικρά φαβορί. Οι «πολίτες» όντως φαίνονται πιο όμορφοι. Αλλά από άποψη ψυχολογίας, θα πρέπει να είναι πιο εύκολο για τη Ρεάλ Μαδρίτης, επειδή ο σύλλογος έχει κερδίσει το Champions League πολλές φορές, ο αποκλεισμός δεν θα είναι τραγωδία, ενώ για το Μάντσεστερ μπορεί να σπάσει και ένα άλλο όνειρο, σε περίπτωση αποτυχίας. Περιμένουμε έναν ενδιαφέρον αγώνα και ποντάρουμε στο over 2,5 γκολ με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *