The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалМадрид-Ливерпуль-06.04

Champions League – Προημιτελικός – Φάση 1 από 2

Τρίτη, 6 Απριλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Alfredo Di Stefano

Οι αγώνες με συμμετοχή Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ πάντα προκαλούσαν τεράστια αναταραχή στους οπαδούς, τίποτα δεν άλλαξε στην εποχή μας. Φυσικά, έχουμε προετοιμάσει την αποκλειστική πρόβλεψή μας για τη μάχη των θρυλικών συλλόγων.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την εμπειρία της

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέχει το ρεκόρ στους κατεκτημένους τίτλους στο Champions League, αν και η ομάδα δεν φαίνεται να είναι του τουρνουά αυτή τη σεζόν. Υπάρχουν πολλοί έμπειροι παίκτες στη σύνθεση των «μαρέγκων», ωστόσο, απαιτείται σοβαρή αναδιάρθρωση, επειδή οι περισσότεροι από τους βασικούς παίκτες είναι ήδη πάνω από 30. Ο Σέρχιο Ράμος δεν θα παίξει στην επερχόμενη συνάντηση, η απουσία του θα είναι αισθητή. Στο πρωτάθλημα η ομάδα ήταν τρίτη μετά από 28 γύρους και ήταν 6 βαθμούς πίσω από την πρώτη Ατλέτικο. Ο «μαρέγκες» κέρδισαν τον τελευταίο τους αγώνα εντός έδρας εναντίον της Έιμπαρ 2:0. Αμφισβητήσιμη είναι η συμμετοχή στον αγώνα των Αζάρ, Valverde, Carvajal.

Η Λίβερπουλ θα προσπαθήσουν να αποκατασταθεί για αποτυχία στο πρωτάθλημα

Η Λίβερπουλ είχε μια καταστροφική περίοδο στην Premier League αυτή τη σεζόν, με πολλούς να μιλούν για τις συγκρούσεις στο συλλόγο. Στο τελευταίο ματς η ομάδα νίκησε συντριπτικά την Άρσεναλ 3:0 εκτός έδρας. Τώρα στο πρωτάθλημα ο σύλλογος μοιράζεται την πέμπτη θέση, υπάρχουν πιθανότητες για το top-4, αλλά ο αγώνας θα είναι σοβαρός. Φυσικά, μπορούν να κερδίσουν το Champions League, τότε η αποτυχία στο πρωτάθλημα θα συγχωρεθεί, αλλά τώρα είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς κάτι τέτοιο. Έξι παίκτες δεν θα παίξουν λόγω τραυμάτων στην επερχόμενη συνάντηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Δεν έχει νόημα να θυμηθούμε όλες τις αναμετρήσεις μεταξύ αυτών των συλλόγων, αλλά σημειώνουμε ότι οι ομάδες συναντήθηκαν δύο φορές στον τελικό του Champions League. Την πρώτη φορά το 1981, τότε η Λίβερπουλ γιόρτασε τη νίκη με σκορ 1:0, η δεύτερη συνάντηση πραγματοποιήθηκε σχετικά πρόσφατα, το 2018 στο Κίεβο, οι Μαδριλένιοι πήραν εκδίκηση κερδίζοντας με σκορ 3:1.

Πρόβλεψη

Μας περιμένει μια πολύ ενδιαφέρουσα και απρόβλεπτη αναμέτρηση, επομένως οι φορείς στοιχημάτων δεν ξεχωρίζουν φαβορί σε αυτή τη μάχη. Ακόμα και παρά όλα τα προβλήματα, η Λίβερπουλ φαίνεται πιο διαφορετική και ενδιαφέρουσα. Η Ρεάλ είναι πιο σταθερή και έχει μεγάλη εμπειρία σε τέτοιες αναμετρήσεις. Η νίκη επί της Άρσεναλ πρέπει να δώσει στη Λίβερπουλ ένα είδος ώθησης, στοιχηματίζουμε στην επιτυχία της Λίβερπουλ με μηδενικό χάντικαπ (απόδοση 1,97).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *